şikayet edemiyonmulaxses#3877 bu satıcıdan 2 adet random valorant hesabı aldım toplamda 30 TL bu ürünü (8 mart 18.40 2022) tarihinde aldım ancak elime daha ulaşamadı yardım istiyorum
laxses#3877 bu satıcıdan 2 adet random valorant hesabı aldım toplamda 30 TL bu ürünü (8 mart 18.40 2022) tarihinde aldım ancak elime daha ulaşamadı yardım istiyorum
Keşke ücreti ilk odemeseydin dostum .
şikayet edemiyonmu
Geçmiş olsun. Teslimiyle alakalı herhangi bir süre yazıyor mu tahmini olarak ?
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.
@laxses açıklama yapmak için konuya davet edildi.
Ortalama teslimat süresi 24 saat müşterinin tavrına göre bu süre uzayabilir ya da kısalabilir.Çok geçmiş olsun , bu gibilere fırsat vermeyin.Bir dahaki işlemlerinizde aracı kullansanız daha iyi olur bence.
Forumda satış konularınızın olması sebebiyle kişiler hakkınızda şikayet konusu açabilir, resmi destek ve para iadesi için zaten destek sağlayamayız fakat daha fazla kişinin mağduriyet yaşamasını engelleyebiliriz.Ortalama teslimat süresi 24 saat müşterinin tavrına göre bu süre uzayabilir ya da kısalabilir.
Shopier altyapısı ile %100 güvenli bir ödeme sistemi sunuyoruz şikayetlerinizi shopier'e iletiniz.
Ortalama teslimat süresi 24 saat müşterinin tavrına göre bu süre uzayabilir ya da kısalabilir.
Shopier altyapısı ile %100 güvenli bir ödeme sistemi sunuyoruz şikayetlerinizi shopier'e iletiniz.