SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 18 Nis 2022 #1 nasıl discord türkiyede profilime tik alabilirim?
Çözüm Piques 18 Nis 2022 Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. adresinden TC doğrulaması yaparak Onaylı Kullanıcı rolünü alabilirsin.
Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. adresinden TC doğrulaması yaparak Onaylı Kullanıcı rolünü alabilirsin.
Piques Piques#5792 Katılım 17 Şub 2022 Mesajlar 269 Tepkime puanı 96 Şehir Konya 18 Nis 2022 Çözüm #2 Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. adresinden TC doğrulaması yaparak Onaylı Kullanıcı rolünü alabilirsin. Oyla 0 Downvote Çözüm
Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. adresinden TC doğrulaması yaparak Onaylı Kullanıcı rolünü alabilirsin.
Konu Sahibi SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 18 Nis 2022 Konu Sahibi #3 Piques' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. adresinden TC doğrulaması yaparak Onaylı Kullanıcı rolünü alabilirsin. Genişletmek için tıkla ... yaptım ne zaman verilir? Oyla 0 Downvote
Piques' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. adresinden TC doğrulaması yaparak Onaylı Kullanıcı rolünü alabilirsin. Genişletmek için tıkla ... yaptım ne zaman verilir?
Konu Sahibi SkyLex 'SkyLex - Shawty,#3933 Katılım 13 Eki 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Şehir Kocaeli 18 Nis 2022 Konu Sahibi #4 SkyLex' Alıntı: yaptım ne zaman verilir? Genişletmek için tıkla ... verildi Tepkiler: Calpim ve Piques Oyla 0 Downvote