Diğer @discordolaylar | Sen ne düşünüyorsun? ^^

Mordex#0789
@discordolaylar.png

Konu Sahibi
Mordex#0789
Bazı şeylerde eklemek isterim.
Bu instagram sayfası ne için var onu bile bilmiyorum, bir konsept dahilinde paylaşımlar yapmıyor yani tamamen gereksiz-çöp sayfa diyebilirim. :D

Bazı örneklerde vereceğim.
- Sunucu Patlatma
- Racon Kesme
- Sanal Sevgili

Bu tarz paylaşımları çok oluyor, bu bilgiler kimsenin hayatına büyük bir nokta sağlamıyor.. Daha birçok örnek verebilirim, kısacası normal hayatında çalışmayan; işsiz-vasıfsız insanların takip ettiği & toplandığı alan diyebilirim.

nowongame
- Sunucu Patlatma
- Racon Kesme

Bahsedilen sayfa hakkında bir bilgim yok, verdiğiniz örneklerden yola çıkarak konuşuyorum;
Discord Turkiye'yi kurarken slogan seçimi sırasında "Discord'u Discord'dan Ayıran Topluluk" sloganının nereden geldiğini umarım anlamışsınızdır, herkese iyi forumlar. :)

Sayfaları çok takip etmem ama 1-2 şey söylemek istiyorum.
konumda hatırlarsanız dolandırılmıştım.
Birçok discord temalı instagram sayfasına mesaj attım(Yağız Kumsal Baran "Satan" denen şahış beni dolandırdı sizde paylaşın başkaları dolandırılmasın tarzında)
Bu sayfalar arasından sadece @discordnow_ adlı bir sayfa paylaştı ve yardımcı oldular, gerisi ise hepsi yandaş olduğunu gösterdi.
Konun başında adı geçende o yandaş sayfalardan biridir, saygılar.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Birçok kullanıcı benimle hemfikir sanırım, bu sayfaya öneri sonucunda bakmıştım ancak keşke vaktimi bu boş-vasıfsız-idealsiz-hayatsız sayfaya harcamasaydım. :D

Konu Sahibi
Mordex#0789
Başka düşünce yokmu? Düşüncelerinizi belirtirmisiniz?

alaca#0001
Gerçekten discordu hayatları belirlemiş birkaç kişinin oluşturduğu topluluk ancak sayfanın kendisine pek sözüm yok.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)