Haberler Discord'a VPN Olmadan Nasıl Girilir? | Garanti DNS Çözümü 2024!

umutxyp
YÖNTEM 1:
Herkese merhaba ben Umut, bu videoda nasıl yasaklı sitelere girebileceğiniz alanında sizlere eğitim videosu hazırladım. Video genelinde discord gibi ülkelerde yasaklanan websitelerine giriş yapmanızı sağlayan programı anlattım.

YÖNTEM 2:
Herkese merhaba ben Umut, bu videoda cihazınızdaki dns ayarları ile vpn olmadan discord'a nasıl sorunsuz giriş yapacağınızı detaylı bir şekilde anlattım. Videoda anlatıldığı gibi adımları takip ederseniz vpn kullanmanıza gerek kalmadan discord'a giriş yapabilirsiniz.

DNS AYARI
- 8.8.8.8
- 8.8.4.4

KONSOL KOMUTU: ipconfig /flushdns

Ekli dosyalar

• discord vpnsiz nasıl girilir.jpg
    discord vpnsiz nasıl girilir.jpg
    77.6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

uwu

awesomebadname
Dns ayarladım ama hala engelli oluyor. GoodbyeDPI denenebilir.

karminalp
türkcell süperbox da çalışmıyor

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Yardımcı olduğun için ve oldukça yararlı bu videoyu çektiğin için teşekkürler. Dilersen "GoodByeDPI" hakkında da bir video çekebilirsin, mantık tamamen aynı o da ping sorunu vs. olmadan yalnızca DNS değiştiriyor. Eğer ki konu hakkında daha çok bilgi sahibi olmak istersen benimle iletişime geçebilirsin, yardımcı olabilirim.

Konu Sahibi
umutbayraktar
umutxyp
Yardımcı olduğun için ve oldukça yararlı bu videoyu çektiğin için teşekkürler. Dilersen "GoodByeDPI" hakkında da bir video çekebilirsin, mantık tamamen aynı o da ping sorunu vs. olmadan yalnızca DNS değiştiriyor. Eğer ki konu hakkında daha çok bilgi sahibi olmak istersen benimle iletişime geçebilirsin, yardımcı olabilirim.
olabilir yardım ve bilgiler için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Aventia

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)