- harryzzers#7700
- Selam millet. Bir public sunucunuz veya bir topluluk, arkadaş ortamı gibi bir sunucunuz varsa ve moderasyon sistemi ayarlamak istiyorsanız bu botlar size yardımcı olacaktır. Hepsi 7/24 ve doğru düzgün çalışmaktadır, hiç bir hata yoktur...
Web panelli sistemli Discord moderasyon & topluluk botu. Otorol ayarlayın, sayaç ayarlayın ve sunucunuzu kötü niyetlilerden koruyun!
Ayarlanabilir, geniş sistemli gelişmiş bir Discord botu. Sunucunuzu hiç bir ücret vermeden koruyabilirsiniz. Kötü yanı ise botta ara sıra kesintiler olmaktadır.
ProBot
Web panelli İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmiş gelişmiş bir Discord botu. Rol ver, rol al sistemi yapın, otomatik moderasyon ayarlayın..
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Web panelli sistemli Discord moderasyon & topluluk botu. Otorol ayarlayın, sayaç ayarlayın ve sunucunuzu kötü niyetlilerden koruyun!
Komut | Açıklama | Kullanım |
---|---|---|
yardım | Botun tüm komutlarını gösterir. | !yardım |
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Ayarlanabilir, geniş sistemli gelişmiş bir Discord botu. Sunucunuzu hiç bir ücret vermeden koruyabilirsiniz. Kötü yanı ise botta ara sıra kesintiler olmaktadır.
---|---|---|
yardım | Botun tüm komutlarını gösterir. | e!yardım |
ProBot
Web panelli İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmiş gelişmiş bir Discord botu. Rol ver, rol al sistemi yapın, otomatik moderasyon ayarlayın..
---|---|---|
help | Botun tüm komutlarını gösterir. | #help |