Botlar Discord Yararlı Moderasyon Botları

harryzzers#7700
- Selam millet. Bir public sunucunuz veya bir topluluk, arkadaş ortamı gibi bir sunucunuz varsa ve moderasyon sistemi ayarlamak istiyorsanız bu botlar size yardımcı olacaktır. Hepsi 7/24 ve doğru düzgün çalışmaktadır, hiç bir hata yoktur...

Web panelli sistemli Discord moderasyon & topluluk botu. Otorol ayarlayın, sayaç ayarlayın ve sunucunuzu kötü niyetlilerden koruyun!
KomutAçıklamaKullanım
yardımBotun tüm komutlarını gösterir.!yardım

Ayarlanabilir, geniş sistemli gelişmiş bir Discord botu. Sunucunuzu hiç bir ücret vermeden koruyabilirsiniz. Kötü yanı ise botta ara sıra kesintiler olmaktadır.

KomutAçıklamaKullanım
yardımBotun tüm komutlarını gösterir.e!yardım

ProBot
Web panelli İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmiş gelişmiş bir Discord botu. Rol ver, rol al sistemi yapın, otomatik moderasyon ayarlayın..
KomutAçıklamaKullanım
helpBotun tüm komutlarını gösterir.#help

Wreath.#2012
Marpel bot da sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve komut açısından fazlalığı bulunuyor. Eklersen güzel yararlı bir konu olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Tequila
InFlames#2005
Marpel bot da sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve komut açısından fazlalığı bulunuyor. Eklersen güzel yararlı bir konu olmuş.
knk marpelin sahibi dcden ban yiycek %80 marpelde gitcek yani 3-4 haftaya şu an hesabı devre dışı burakıldı dc tarafından 3-4 haftaya adamın suçsuz olduğu kanıtlanmassan tamamen gitçek silinecek discorddan

Son düzenleme:
  • Beğen
'SkyLex - Shawty,#3933
katıldığı bi sunucuda self bot varmış sunucudaki herkesin hesabı devre dışı burakılmış discord supporta 3 defa mesaj atmış ama oto mesaj göndermişler her seferinde
anladım sevmiyodum marpeli kötülüğünü düşünmüyorum sadece SEVMİYORUM ( burda belirtmek istedim )

• Beğen
Konu Sahibi
Tequila
harryzzers#7700
güzel konu olduğunu biliyorum, demene gerek yoktu :)

Seha

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Seha#2115
knk marpelin sahibi dcden ban yiycek %80 marpelde gitcek yani 3-4 haftaya şu an hesabı devre dışı burakıldı dc tarafından 3-4 haftaya adamın suçsuz olduğu kanıtlanmassan tamamen gitçek silinecek discorddan
Biraz geç cevap vermişim ama :D Discord hesapları devre dışı bırakılsa bile API üzerindeki botlar hala aktif kalır önceki devre dışı kalan "Bot Dev" hesabımdaki botu şu an tokenine erişerek aktif tutabiliyorum.

InFlames#2005
Biraz geç cevap vermişim ama :D Discord hesapları devre dışı bırakılsa bile API üzerindeki botlar hala aktif kalır önceki devre dışı kalan "Bot Dev" hesabımdaki botu şu an tokenine erişerek aktif tutabiliyorum.
Zaten Marpel bot risk altında değil hesap kapansa bile aktif durabilir ama yapımcısı discordun bu ilgisizliği ve haksızlığı karşısında doğal olarak marpeli kendi isteği ile kapatıyor

Seha

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Seha#2115
Zaten Marpel bot risk altında değil hesap kapansa bile aktif durabilir ama yapımcısı discordun bu ilgisizliği ve haksızlığı karşısında doğal olarak marpeli kendi isteği ile kapatıyor
Aynen destek sunucusuna girdiğim zaman atılan @everyone'de gördüm.

Echosal#0001
Aslında insanlara free sunulmuş botlara fazla güvenmiyorum çünkü bunu kendimden biliyorum ki arkadaşlarım ile mc atın tokenini patlatmıştık. Ve 7-8 sunucuyu patlattık tabii sonra token değişti. Şuan ki sistem nasıl bilmiyorum.

(sanalda hızlı zamanlarımızdı :D)

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi