- Echosal#0001
Selamlar, ben echosal zaten tanıyanlar bilenler beni bilir ve tanırlar uzun süredir yazılımla ilgiliyimdir müşterilerimin hepsi ile mutlu bağlar kurduk
Çok uzatmadan anlatıyorum;
Bu webden discord işlerinizi yönetebilirsiniz sunucu bilgileri, rol kanal üye emoji ceza yönetimi kullanıcı profilleri vb. şeyler
Görseller
Başlangıç Karşılama Ekranı:
Yasaklı Kullanıcı Giriş Denemesi;
Discord Oauth ile giriş (sql den dc id ile çekiliyor id si ekli olmayan giremez);
Normal Giriş (e mail
ass Username
ass);
Home Kısmı (sunucu verileri vesaire burada görünür);
(YAPAN DA Kİ GÖZ İKONU KULLANICI PROFİLİNİ GÖRÜNTÜLEMEYE YARAR HEDEFDE İSE ROL/KANAL/ÜYE BİLGİLERİNİ GÖRÜNTÜLERSİNİZ.)
Bildirimler Kısmı;
PROFİL KISMI;
PROFİL DÜZENLEME;
YAPTIĞINIZ HER İŞLEMDE BU TARZ DM VE BELİRLİ LOG KANALINA LOG ATILIYOR. (isim profil şifre two fac aç kapat hesap sil ve diğer özellikler)
YÖNETİCİ İŞLEMLERİ;
/Kullanıcı Yönetimi
Yönetici Profil Görüntüleme
/BİLDİRİM YÖNETİMİ
TİCKET SİSTEMİ (Opsiyonel);
Aktif Biletleri Görme
Çok uzatmadan anlatıyorum;
Bu webden discord işlerinizi yönetebilirsiniz sunucu bilgileri, rol kanal üye emoji ceza yönetimi kullanıcı profilleri vb. şeyler
Görseller
Başlangıç Karşılama Ekranı:
Yasaklı Kullanıcı Giriş Denemesi;
Discord Oauth ile giriş (sql den dc id ile çekiliyor id si ekli olmayan giremez);
Normal Giriş (e mail
Home Kısmı (sunucu verileri vesaire burada görünür);
(YAPAN DA Kİ GÖZ İKONU KULLANICI PROFİLİNİ GÖRÜNTÜLEMEYE YARAR HEDEFDE İSE ROL/KANAL/ÜYE BİLGİLERİNİ GÖRÜNTÜLERSİNİZ.)
Bildirimler Kısmı;
PROFİL KISMI;
YAPTIĞINIZ HER İŞLEMDE BU TARZ DM VE BELİRLİ LOG KANALINA LOG ATILIYOR. (isim profil şifre two fac aç kapat hesap sil ve diğer özellikler)
YÖNETİCİ İŞLEMLERİ;
/Kullanıcı Yönetimi
Yönetici Profil Görüntüleme
/BİLDİRİM YÖNETİMİ
TİCKET SİSTEMİ (Opsiyonel);
Aktif Biletleri Görme