Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Discord Token Joiner

Stefan
selam arkadaşlar
Discord tokenlerimi sorunsuz sunucuya sokup geri çıkartabileceğim aktif bot kontrole takılmayan Joiner arıyorum. Birçok paylaşım var çoğuda trojen içeriyor. Sağlamını bulana kadar pc’nin nikahını üzerine yapacaklar😑 Sorunsuz çalışan varsa bildiğiniz belirtirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Önek "yardım" olarak düzenlendi, lütfen daha dikkatli olunuz.

Yunuss#0001
githubdan dmdgo mevcut ücretsiz fakat captcha api keyi gerekiyor tokenleri sunucuya sokarken.Birçok kişi dmdgo kullanıyor zaten item satışta 25tl ye bile satanlar var

deleteduser

selam arkadaşlar
Discord tokenlerimi sorunsuz sunucuya sokup geri çıkartabileceğim aktif raider arıyorum. Birçok paylaşım var çoğuda trojen içeriyor. Sağlamını bulana kadar pc’nin nikahını ğzerine yapacaklar😑 Sorunsuz çalışan varsa bildiğiniz belirtirseniz sevinirim
@Echosal202 Bizde var mıydı?

Konu Sahibi
Stefan
githubdan dmdgo mevcut ücretsiz fakat captcha api keyi gerekiyor tokenleri sunucuya sokarken.Birçok kişi dmdgo kullanıyor zaten item satışta 25tl ye bile satanlar var

catcha api keyi nasıl koyucam, bu olmadan yapamazmıyım

Konu Sahibi
Stefan
Günceldir, tokenlerimi başka sunucuya sokup çıkartıcak program halen bulamadım

Yunuss#0001
catcha api keyi nasıl koyucam, bu olmadan yapamazmıyım
Tokenler robot doğrulamayı geçerek sunucuya katıldıkları için onsuz olmuyor paralı programlar robot doğrulamaya düşürmeden sunucuya sokuyor beleşlerde robot doğrulamalı sokuyor keyi satılıyor internetten bakabilirsin.

Konu Sahibi
Stefan
Tokenler robot doğrulamayı geçerek sunucuya katıldıkları için onsuz olmuyor paralı programlar robot doğrulamaya düşürmeden sunucuya sokuyor beleşlerde robot doğrulamalı sokuyor keyi satılıyor internetten bakabilirsin.
Bildiğin api keyi alabileceğim biryer varmı acaba bulamadım açıkcası

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)