Diğer Discord Token generator

Elminsterxld#0007
Çok konuşmaya gerek yok gidip 50-100-200 lira para vermek yerine biraz github kullanmayı bilseniz yetecek sürekli diyorum önce araştırın benzeri varmı sonra satın alin ama dinleyen yok buyrun iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Shavaa
umuttd3v#2907
Bilgisi olmayanlar da hesabını çaldırsın sonra

Konu Sahibi
Elminsterxld
Elminsterxld#0007
:D bu bir çözüm mü, yoksa vds kendi pcsinden yapıcak
evet çözüm 1 saatlik vds bile açabilir ne oldu tyler korktun mu sen değilmiydin itemsatışta free gen satan free genler yayılınca satılamz diyemi korktun yoksa

umuttd3v#2907
evet çözüm 1 saatlik vds bile açabilir ne oldu tyler korktun mu sen değilmiydin itemsatışta free gen satan free genler yayılınca satılamz diyemi korktun yoksa
itemsatışta satıldığı mı var zaten biz başladık 20 kişi satmaya başladı gayet güzel satılıyordu. ayrıca şu an orada olanla bir işim kalmadı bunu satıyorum artık lazım mı sanada :)

Konu Sahibi
Elminsterxld
Elminsterxld#0007
itemsatışta satıldığı mı var zaten biz başladık 20 kişi satmaya başladı gayet güzel satılıyordu. ayrıca şu an orada olanla bir işim kalmadı bunu satıyorum artık lazım mı sanada :)
daha iyisi var paylaşimmi free hem öyle dandik chromeda açmıyor :)

! Enis#0001
kanka 1 haftalık lisansı 130TL ye almıştım program çalışmamıştı yapımcılara maille yazdım captchaları elle çöz diyorlar bana senlik bir durum yok ama program bozuk kusura bakma

Konu Sahibi
Elminsterxld
Elminsterxld#0007
kanka 1 haftalık lisansı 130TL ye almıştım program çalışmamıştı yapımcılara maille yazdım captchaları elle çöz diyorlar bana senlik bir durum yok ama program bozuk kusura bakma
gerçek bir program satın almışssın :)

umuttd3v#2907
hangi programdan bahsediyorsun adını ver

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi