Alınacak Discord token Generator

qqwe#7776
Direkt discord sunucu davetiyle Token üretebilecek bi program lazım ayrıca tokenleride txt'e kaydetmesi lazım token aktifleştirici ile aktifleştirmem için.

Bi ilan görmüştüm ulaştım ilan sahibine artık satmıyormuş o yüzden alamadım. Sadece tek kullanımlık token lazım bana o da sunucu davet bağlantısı ile katılabilinmesi lazım. Sorunuz varsa altta belirtebilirsiniz.

Elminsterxld#0007
Bu gibi programlar şuan free olarak githubta bulabilirsin ama illa özel birşey istersen yardımcı olurum kolay gelsin

Konu Sahibi
qqwe
qqwe#7776
Bu gibi programlar şuan free olarak githubta bulabilirsin ama illa özel birşey istersen yardımcı olurum kolay gelsin
örnek atabilir misiniz githubtan özel bir şey içinde fiyat verebilir misiniz

drx

drx#1002
Direkt discord sunucu davetiyle Token üretebilecek bi program lazım ayrıca tokenleride txt'e kaydetmesi lazım token aktifleştirici ile aktifleştirmem için.

Bi ilan görmüştüm ulaştım ilan sahibine artık satmıyormuş o yüzden alamadım. Sadece tek kullanımlık token lazım bana o da sunucu davet bağlantısı ile katılabilinmesi lazım. Sorunuz varsa altta belirtebilirsiniz.
Aylık lisans seçeneği ile programımı satabilirim aylık fiyat 75$ dır. Programda MAİL-TELEFON ONAYSIZ bile token üretebiliyorsun selenium ile yazılmadı tamamen request odaklıdır :))

Konu Sahibi
qqwe
qqwe#7776
Aylık lisans seçeneği ile programımı satabilirim aylık fiyat 75$ dır. Programda MAİL-TELEFON ONAYSIZ bile token üretebiliyorsun selenium ile yazılmadı tamamen request odaklıdır :))
Özellikler güzel selenium falan önemli değil sunucuda çalıştırıcam zaten 75$ eder mi bilmiyorum. İyi satışlar <3

Yunuss#0001
Proxy ile üretiyor sanırım 1 tokenin maaliyeti ne oluyor.

• Beğen
Tepkiler: drx

drx

drx#1002
Proxy ile üretiyor sanırım 1 tokenin maaliyeti ne oluyor.
Proxy için kaliteli proxy tercih ediyorum token kalitesi önemli amacım ucuz hizmet verip kalitesiz token üretmek değil sürümden kazanıp kaliteli token üretmek, proxylerin aylık ücreti 80$ ve günlük 5k token üretiyorum rahatlıkla. Elimde Martta oluşturduğum mail onaylı tokenler bile duruyor Guild Count : 23 😄

drx

drx#1002
Satış fiyatı ise tokenlerin 1 adeti 0,90TL

• Beğen
Tepkiler: Yunus Beys
Yunuss#0001
Satış fiyatı ise tokenlerin 1 adeti 0,90TL
Siz ne kadara maal ediyorsunuz bu sistemle bende token satıyorum 0.65 kuruştan ne kadara ürettiğinizi merak ediyorum benim maaliyetimden daha ucuz ise alabilirim sisteminizi.

• Beğen
Tepkiler: drx

drx

drx#1002
Siz ne kadara maal ediyorsunuz bu sistemle bende token satıyorum 0.65 kuruştan ne kadara ürettiğinizi merak ediyorum benim maaliyetimden daha ucuz ise alabilirim sisteminizi.
Ortalama 0,60TL falan şu anlık

drx

drx#1002
Fazlaymış hocm sizin maaliyet baya
Hocam Mail onaylı olup bu kadar fazla sunucuya girerek tepki vs. tıklamada daha sorunsuz token görmedim ben açıkçası ayrıca mail olmadan bile hesabı kullanabiliyorsun mail-telefon onayı false hesaplar var elimde 6000-7000 tane aktif olarak kullanabiliyorum :D

Yunuss#0001
Hocam Mail onaylı olup bu kadar fazla sunucuya girerek tepki vs. tıklamada daha sorunsuz token görmedim ben açıkçası ayrıca mail olmadan bile hesabı kullanabiliyorsun mail-telefon onayı false hesaplar var elimde 6000-7000 tane aktif olarak kullanabiliyorum :D
Benimde öyle hocam.

Aylık 40 dolardan yardımcı olabilirim. İletişime geçerseniz ekran açıp detaylı bakabiliriz.

DgDAli#8594

eğer ilgilenirseniz aylık 60 $ dan yardımcı olabilirim programla hem mail hem tel onaylı token üretebilrisiniz. Günlük yaklaşık olarak 4.5-5 k token üretebilirsiniz

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi