Satılık DİSCORD TOKEN GENERATOR

Kadir.#0001
Discord Token Generator Özellikleri:

1. Açtığı hesapları direkt olarak sunucuya sokmaktadır.
  2. Sunucuya soktuğu hesapların tokenlerini txt dosyasına kayıt eder ve hesapları token aktifleştirici ile aktifleştirebilirsiniz.
  3. 2 Dakikada bir hesap açmaktadır çünkü discordda limit vardır bu sayede rate limit yemez.
  4. Hesapları açarken captchayı çözmek için 2captcha sitesinden captcha keyine ihtiyaç vardır (Captchayı çözmesi için siteye bakiye yüklemeniz gerekmektedir.). Yada captchayı elle çözerim diyorsanız 2captcha bölümünü boş bırakabilirsiniz.

Discord Adım: Kadir.#0001
Fiyat:30tl

sanayici#0101
Discord Token Generator Özellikleri:

1. Açtığı hesapları direkt olarak sunucuya sokmaktadır.
  2. Sunucuya soktuğu hesapların tokenlerini txt dosyasına kayıt eder ve hesapları token aktifleştirici ile aktifleştirebilirsiniz.
  3. 2 Dakikada bir hesap açmaktadır çünkü discordda limit vardır bu sayede rate limit yemez.
  4. Hesapları açarken captchayı çözmek için 2captcha sitesinden captcha keyine ihtiyaç vardır (Captchayı çözmesi için siteye bakiye yüklemeniz gerekmektedir.). Yada captchayı elle çözerim diyorsanız 2captcha bölümünü boş bırakabilirsiniz.

Discord Adım: Kadir.#0001
Fiyat:30tl
mail telefon doğrulaması pp vs ?

Konu Sahibi
Kadir.#0001
mail telefon doğrulaması pp vs ?
Mail doğrulama özelliği var fakat mail doğrulamalı hesap açınca telefon doğrulama istiyor o yüzden sunucuya sokmuyor. Bende onu devre dışı bırakıp direk invite linkinden username ile hesap açtırtıp token çeken bir halee getirdim. Pp koymuyor ne yazıkki onay istediği için.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi