Satış Discord Telefon ve Mail Onaylı Hesap Satış İlanıdır.

ogo

Ogo#2089
Hesap rozetleri
yok
Hesap kurulma tarihi
1 Mar 2023
ID'nin ilk 3 hanesi
yok
Fiyat
5 ₺
Pazarlık
Yok
Takas
Yok
Telefon ve mail Doğrulanmış Discord Hesap Satış ilanıdır

1 Adet doğrulanmış hesap fiyatı 5 TL'dir.
10 Adet doğrulanmış hesap fiyatı 50 TL'dir
stok sınırsızdır :)

Ne alacağız içerik nedir?
  1. Telefon doğrulanmıştır.
  2. Hesapların kayıt tarihi satın aldığınız tarihtir. Yani her zaman bugündür :)
  3. Verdiğiniz mail adresi üzerine kayıt edilir
  4. ornekmail@gmail.com ise verdiğiniz adres
ornekmail+1233@gmail.com
ornekmail+4212@gmail.com
ornekmail+3212@gmail.com şeklinde hesapların doğrulama maili gmail'inize gelir ve mail adresleri de size ait olur. verdiğiniz şifre'de bu hesapların giriş şifresi olur. Token olarak teslim edilmez. %100 Sizin login olacağınız şekilde size ait olur.

Hesapların Genel Özelliği
  1. Hesap isimleri FreezePanda,DramaSalty,DiamondOcean,ImpactYour,BabyBlack,StarSoft gibi random oyuncu isimlerinden oluşmaktadır.
  2. Hesapların fotoğrafları yoktur.
  3. Hesaplara istenilirse hypesquad rozetleri eklenip teslim edilebilir.
  4. Hesaplara istenilirse verilen sunucuya otomatik katılım yapmış şekilde teslim edilir.

Numara garanti süresi 24saattir. 24saat içinde numara dogrulanmış hesap düşerse yeni hesap teslim edilir.

Satın aldıktan spam ve benzeri faaliyetlerlerden ötürü hesap kapatılırsa sorumluluk size aittir. Uygulama üzerinden açıldığı için hesapların katılma riski yoktur

Numara doğrulaması yapılmış hesaplar ile discord sunucularındaki çekilişlere katılabilirsiniz. Zaten numaralı hesapların kullanım amacı genelde bu :)

İstenilen adete göre ilan açılır.
İstenilirse aracı sitelerden + komisyon şeklinde teslim edilir.

Discord Adresim : Ogo#2089

Son düzenleme:
GimilKHAAAD#7578
Merhaba hocam Tam olarak bahsettiginiz gibi bi amac Icin Discord hesaplarina ihtiyacim Var Ben sizden 50x hesap alsam Aldiktan Sonra Kullanirken Mesela Seri seri Dc kanallarina katilip Seri hesap degismem gerekince aralarda veya hesap degisirken hic sms onay istemeyecekmi benden ?

Konu Sahibi

ogo

Ogo#2089
Merhaba hocam Tam olarak bahsettiginiz gibi bi amac Icin Discord hesaplarina ihtiyacim Var Ben sizden 50x hesap alsam Aldiktan Sonra Kullanirken Mesela Seri seri Dc kanallarina katilip Seri hesap degismem gerekince aralarda veya hesap degisirken hic sms onay istemeyecekmi benden ?

Merhaba seri discord kanallarına katılma kısmı bot faaliyeti ile yapmazsanız hesaplar riske düşmeyecektir. Ama bot faaliyetlerinde bot katılışlarında hesabın kapatılma riski söz konusu. Seri hesap değişiyorum seri bir şekilde çekilişlere katılıyorum. Bir sorun yaşamadım. Sms onay kısmı ise zaten telefon doğrulanmış olacaktır ve doğrulanmış hesapta bu sunucuda telefon dogrula uyarı çıkmaz

Seri bir şekilde yazılım ile çekilişlere katılıyorum. Ama kullandığınız kod - yazılım spama düşürebilir. Bunun garantisini veremem ben sadece numarası doğrulanmış maili size ait olan hesapları teslim ederim kullanmak size kalmış.

yazdığım projeden bir kesit

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi