Sunucular Discord sunucumu nasıl büyütebilirim?

harryzzers#7700
Merhabalar.

Bu konumda Discord sunucunuzu nasıl aktif bir yer yapabileceğinizi anlatacağım.
Eğer ki sunucunuz benim sayemde büyüdüyse yorum yaparak kendinizi belirtebilirsiniz! Haydi o zaman, başlayalım..

Sunucumu açtım, ne yapmam gerekiyor?
Sunucunuzun daha düzenli bir yer olması için ilk önce yetkili kadrosu toplayın. Durumunuzda veya hakkımda kısmınıza yetkili aranıyor gibi yazılar yazabilirsiniz, tanıdığınız yetkili olabilecek aktif kişileri çağırabilirsiniz.
Sunucunuzu saldırılardan korumak için "MEE6, MC-AT, ErensiBOT" gibi botlar ekleyin.

Sunucum aktif değil, ne yapmam gerekiyor?
Yapabileceklerinizi madde halinde göstermek istiyorum.
- Diğer sunuculara para karşılığında veya başka bir yöntemle reklam yaptırın. Özellikle sunucu aktif bir yerse.
- Durumunuza ve hakkımda kısmınıza sunucunuzun linkini koyun, sizin profilinize gelen kişiler merak edip eminim ki sunucunuza gelecektir. Gelen çıkabilirde tabii, o yüzden aktif tutmanız gerekiyor sunucuyu.
- Oyunlarda veya başka bir platformda reklam yapın, ban yemeyin ama.
- Sunucunuza özel sosyal medya açın, postlarınız keşfete elbette düşecektir

Kanallar & Roller!
Düzenli olarak kanallarınızı ve rollerinizi ayarlarsanız eminim ki sunucu üyelerinin dikkatini çekecektir ve arkadaşlarını çağırıp sunucunuzda sohbet edeceklerdir. Ki benim bir çok sunucumda öyle oldu. Aktif olmayan bir sunucum vardı, bir baktım 5-6 kişi aktif olarak sohbet ediyor, huh.. Biraz garip öyle değil mi? Her neyse, siz düzenli olarak kanalları ve rolleri ayarlarsanız eminim ki dikkat çekecektir.

... ve bu sayede sunucunuza daha çok üye kazandırabilir, aktif tutabilirsiniz.. Şimdi size sunucunuza yararlı olacak bir kaç link bırakıyorum!

-
-
-
-
-
-

ve daha fazlası için,

• Beğen
Tepkiler: arty ve Aventia

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Eline Sağlık Güzel Bi Konu Olmuş. <3

• Beğen
Tepkiler: Tequila

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi