Yardım Discord Sunucu Tacını Geri Alma

unknown#0000
bir discord sunucum var sunucuyu kurduğum hesap illegal faliyet cart curt bahanesi ile discord tarafından kapatıldı tahmini yazdığım scriptlerden kaynaklı her neyse sunucuda yan hesabıma adminlik vermiştim zamanında şimdi hesapta adminlik var fakat taç bende değil birilerinden discord a mail atarak bu tacı geri alınabilceği konusunda duyumlar aldım konu hakkında bilgisi olan yorumlarda aydınlatırsa memnun olurum iyi forumlar

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bu şekilde doldurarak talep açabilirsin.
1654115413768.png

Echosal#0001
üzgünüm ki...

2k kişilik sunucum yine cart curt eski sanal mafyalık olaylarından kapatıldı ve o tacı asla geri alamadım;
Sebep;
Discordun o tacı alması için 1 ay boyunca hiç aktif kalmaması lazımdır fakat bir hesap 1 ay boyunca hiç aktif kalmazsa otomatik olarak devre dışı olur ve discord verileri silinir yani asla geri alınamaz

Echosal#0001
Fakat şöyle olabilir ki o hesabın banını bir şekilde açtırmalısın

Konu Sahibi
extacydeveloper
unknown#0000
Fakat şöyle olabilir ki o hesabın banını bir şekilde açtırmalısın
banı açıcaklarını sanmıyorum daha öncede hesaplarım discordun saçma nedenleri yüzünden kapatıldı illegal faliyetmiş hackermışız öyle diyor reisi cumhur :D bi deniycem bakalım alırsam alırım alamazsam herkesi banlarım kapatırım fazla önemli bişey yoktu 500 üye var 100 tanesi falan bot ,geri kalanıda aldığım url nin çok sağlam olmasındna kaynaklı gelen kişiler yasak değilse sunucuların urllerini atarım buraya incelemek istiyen olursa diye

Konu Sahibi
extacydeveloper
unknown#0000
üzgünüm ki...

2k kişilik sunucum yine cart curt eski sanal mafyalık olaylarından kapatıldı ve o tacı asla geri alamadım;
Sebep;
Discordun o tacı alması için 1 ay boyunca hiç aktif kalmaması lazımdır fakat bir hesap 1 ay boyunca hiç aktif kalmazsa otomatik olarak devre dışı olur ve discord verileri silinir yani asla geri alınamaz
discord tarafından kapatılan hesaplar 14 gün içinde siliniyor diye hatırlıyorum ama değişmişte olabilir bakıcaz artık tekrardan yanıtlarınız için teşekkürler

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi