Altyapı Discord Sunucu Kopyalama Aracı | Videolu Anlatım

xd. lips#0001
Herkese selam, uzun süredir çeşitli sitelerde 15-30TL aralığında satılan Discord Sunucu Kopyalama Aracını sizlerle ücretsiz paylaşmak istedim. Öncelikle tam olarak konuya girmeden söylemem gerekenlerden biri: Bu araç GitHub üzerinde bir kullanıcı tarafından zaten paylaşılmış bir araçtır. Satışını yapan kişiler bu tür açık kaynak kodlu sitelerden indirip bazen hiçbir değişiklik yapmadan, bazen ise sadece mesajları değiştirerek satmaktadır. Aşağıda videolu anlatım ile indirme linkine erişebilir, kurulumu ve kullanımını öğrenebilirsiniz. Hepinize iyi kullanımlar dilerim.

Video Linki:

Virus Total:

thumbnail.png

Ekli dosyalar

• thumbnail.png
    thumbnail.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 442
Calpim#0008
Video üzerinde gayet açık bir şekilde anlatılmış, paylaşımın için teşekkürler. İnsanların işine yarayacaktır.:boost9:

• Kalp
Tepkiler: xdlips

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Videolu anlatım ve paylaşımın için teşekkürler, iyi forumlar. :sandavic:

HardDecode?#1336
Anlatım kaliteli olmuş.

Elinize sağlık

harryzzers#7700
Video ile anlatmanız çok hoş olmuş, birçok insanın işine yarayacaktır umarım. Teşekkürleeeeer!

• Beğen
Tepkiler: xdlips
onwr#1000
Herkese selam, uzun süredir çeşitli sitelerde 15-30TL aralığında satılan Discord Sunucu Kopyalama Aracını sizlerle ücretsiz paylaşmak istedim. Öncelikle tam olarak konuya girmeden söylemem gerekenlerden biri: Bu araç GitHub üzerinde bir kullanıcı tarafından zaten paylaşılmış bir araçtır. Satışını yapan kişiler bu tür açık kaynak kodlu sitelerden indirip bazen hiçbir değişiklik yapmadan, bazen ise sadece mesajları değiştirerek satmaktadır. Aşağıda videolu anlatım ile indirme linkine erişebilir, kurulumu ve kullanımını öğrenebilirsiniz. Hepinize iyi kullanımlar dilerim.

Video Linki:

Virus Total:

Ekli dosyayı görüntüle 4742
Eline saglık

RaiN#1656
zip şifresi video içersinde yok ?

Konu Sahibi
xdlips
xd. lips#0001

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi