- Unknown#0000
Merhaba sevgili dostlar. Ben Arı Paketim Bilişim Hizmetleri ve Teknoloji Müdürlüğü Firma Ortaklarından Metin. Bugün sizlere discord da yaşanan bazı yeni gelişmeler hakkında bahsedeceğim. Öncelikle her sene yapılan Snowsgiving etkinliği tekrardan aktif hale geldi. Bir çok discord ürünü tekrardan satışa çıktı. Şuanda snowsgiving botunu sunucunuza ekleyebiliyorsunuz fakat bot şuanda kapalı. Discordun resmi sitesinde belirttiği gibi "Günlük görevler için Snowsgiving botunu Discord'a ekle" diyor. Botu sunucunuza eklemeyi unutmayın dostlar
5 Aralık'tan 12 Aralık'a kadar Nitro ile fazladan heyecan verici ödüllere erişim kazanabilirsin. Nitrosu olanlar için sanırsam pek emin değilim. Almış olduğunuz ürünler bağış yapılacakmış. Bazı kişilere gelmemiş olabilir bu ekran fakat bazı kişilere geldi. Bunu duyurmak istedim. Yakında bir çok detayı verilir. İyi forumlar diliyorum.
C: Tüm ödüller, ya bulunduğu sunucuda botun sizin için oluşturacağı bir rol aracılığıyla ya da botun mesajlarındaki bir indirme bağlantısı aracılığıyla Kar Yağdıran Bot tarafından sağlanacaktır. İndirmeler sizi korkutmasın; bu öğeler doğrudan Discord'dan sağlanmaktadır.
C: Tüm ödüller, ya bulunduğu sunucuda botun sizin için oluşturacağı bir rol aracılığıyla ya da botun mesajlarındaki bir indirme bağlantısı aracılığıyla Kar Yağdıran Bot tarafından sağlanacaktır. İndirmeler sizi korkutmasın; bu öğeler doğrudan Discord'dan sağlanmaktadır.
- Haber Kaynağı
- https://discord.com/snowsgiving
Son düzenleme: