Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Satış Discord Ses Odalarına Token Sokma Programı

Holigan#5311
Merhaba, sizlere TheSauron ismiyle güvenilir ve hızlı alışveriş sunmaktayım.
TheSauron adı altındaki tüm ürünler lisanslıdır, izinsiz paylaşılması yada satılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

Bu ürün sayesinde neler yapabileceksiniz?
Discord sunucunuzda bulunan belirlenmiş ses odalarına istediğiniz kadar hesap sokabileceksiniz.
Discord sunucunuzun ses odalarına soktuğunuz hesapların aktivitesini (oynuyor, dinliyor, izliyor + dakika) tarzında değiştirebileceksiniz.

Bu ürün sayesinde avantajlarım nelerdir?
Discord sunucunuzun ses odaları aktif üyeler ile dolu gözükecektir.
Discord sunucuza soktuğunuz üyelerin sahte olduğu anlaşılmayacaktır.
Bu yazılım hergün güncellenmektedir.

Not: Bu ürünü nasıl kullanacağınız hakkında bir video vardır!
Not: Bu ürünün iadesi yoktur.

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
İyİ satışlar

Bir çok yerde böle bir projenin açık kaynaklı kodları vardır.Bir şeyi aramayı sevmeyen insanlar için daha kolayını sunmuşsunuz
Bununla size programı çaldınız filan demiyorum.Sadece fikrimi söylemek istedim
İyi günler

Konu Sahibi
Holigan
Holigan#5311
İyİ satışlar

Bir çok yerde böle bir projenin açık kaynaklı kodları vardır.Bir şeyi aramayı sevmeyen insanlar için daha kolayını sunmuşsunuz
İyi günler
Merhaba, bu ürün bizler tarafından geliştirilmiştir.
Bu satış konusunda belirtmediğim birçok özelliği mevcuttur, madem böyle bir yorumda bulundunuz; özelliklerin bazılarınıda sayıyorum.

- Discord Status Changer
- Discord Activity Changer (Timed On-Off)
- Access to Specific Sound Rooms
- Special Case Changer

ve bu yazılım sayesinde yaklaşık 1MB kapasitesi olan VDS makinesinde maksimum 200 adet hesap sokabiliyorsunuz, düşme ve ping sıkıntısı olmamaktadır.

Bu yazılımı kendi bilgisayarınızda bile kullanabilirsiniz, arkaplanda hiç kullanım yapmamaktadır; tamamen performans özelliklidir!

deleteduser

Merhaba, sizlere TheSauron ismiyle güvenilir ve hızlı alışveriş sunmaktayım.
TheSauron adı altındaki tüm ürünler lisanslıdır, izinsiz paylaşılması yada satılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

Bu ürün sayesinde neler yapabileceksiniz?
Discord sunucunuzda bulunan belirlenmiş ses odalarına istediğiniz kadar hesap sokabileceksiniz.
Discord sunucunuzun ses odalarına soktuğunuz hesapların aktivitesini (oynuyor, dinliyor, izliyor + dakika) tarzında değiştirebileceksiniz.

Bu ürün sayesinde avantajlarım nelerdir?
Discord sunucunuzun ses odaları aktif üyeler ile dolu gözükecektir.
Discord sunucuza soktuğunuz üyelerin sahte olduğu anlaşılmayacaktır.
Bu yazılım hergün güncellenmektedir.

Not: Bu ürünü nasıl kullanacağınız hakkında bir video vardır!
Not: Bu ürünün iadesi yoktur.

İyi satışlar

Konu Sahibi
Holigan
Holigan#5311
Teşekkür ederim.

Elminsterxld#0007
İyİ satışlar

İyi günler
Adam sizin token-gene laf etmiş mi acaba ? Heryerde free bulunan hiç geliştirme olmadan sattıgınıza hayır etmemiş siz neden ediyorsunuz ?
İyi Satışlar

Konu Sahibi
Holigan
Holigan#5311
Adam sizin token-gene laf etmiş mi acaba ? Heryerde free bulunan hiç geliştirme olmadan sattıgınıza hayır etmemiş siz neden ediyorsunuz ?
İyi Satışlar
Benim verdiğim cevabı okumadan 'laf etmiş' anlamına çekmen ne kadar ironik, biraz daha okumayı öğrenebilirsin. ;)

Konu Sahibi
Holigan
Holigan#5311
Sen de kodlamayı öğren dostum dediklerinin hepsi githubta bulunuyor al birleştir hahayt 😁😁😁😁😁😁😁
Bu site üzerindeki profilini inceledimde, senin gibi düşük birisiyle tartışmaya girmeyeceğim.
Lütfen, konularıma kendi benliğin ile yorumlarda bulunma; yorum kasmak istiyorsan başka konularda şansını deneyebilirsin! ;)

Elminsterxld#0007
Bu site üzerindeki profilini inceledimde, senin gibi düşük birisiyle tartışmaya girmeyeceğim.
Lütfen, konularıma kendi benliğin ile yorumlarda bulunma; yorum kasmak istiyorsan başka konularda şansını deneyebilirsin! ;)
Bu site üzerinde profilimi incelediysen anlamışsındır hangi programlarin çalıntı olduğunu bildiğimi o yüzden uzaklaş bence de yoksa toolun free olacak herkese 😂😂 hadi şimdi öptüm 😁😁

Konu Sahibi
Holigan
Holigan#5311
Bu site üzerinde profilimi incelediysen anlamışsındır hangi programlarin çalıntı olduğunu bildiğimi o yüzden uzaklaş bence de yoksa toolun free olacak herkese 😂😂 hadi şimdi öptüm 😁😁
Yav, senin kadar boşluk birisi görmedim; sen şu klasik discord erkeklerindensin dimi?
Ben sana ricada bulunuyorum, birdaha konularıma yorum yapma diye; hala ilgi için çaba veriyorsun, neyse ben daha fazla sana cevap vermezsem sende ilgini alamayıp başka yerlere sararsın artık :D

harryzzers#7700
Bol kazançlar, indirim mevcut mu?

harryzzers#7700
Başarılar, bol kazançl.ar

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi