Yardım Discord Role Bot?

InFlames#2005
Discord Türkiye'nin en çok yorum alan konusu oldu bura .d

• Haha
Tepkiler: burakuss
Konu Sahibi
Mordex#0789
@Edip, @InFlames 2000 hocam şimdi; demek istediğim şöyle birşeydi.
Birçok ekip kurucusunun rolü ayrı olacak ve ekip rolü ayrı olacak; birçok rol entegrasyonu gerekeceğini hissediyorum.
Bir rol için değil, yaklaşık on-yirmi rol için böyle bir .rolver & .rolal komutu istiyorum.

Yetkili Rolü: Alpha Creator's
Ekip Rolü: Alpha

Yetkili Rolü: Wolf Creator's
Ekip Rolü: Wolf

Creator rolünde bulunan yetkililer sadece ekip rolünü verebilirler, diğer rolleri veremezler.

Eğer anlatamadıysam, video'lu olarakta anlatıp buraya atabilirim.

InFlames#2005
@Edip, @InFlames 2000 hocam şimdi; demek istediğim şöyle birşeydi.
Birçok ekip kurucusunun rolü ayrı olacak ve ekip rolü ayrı olacak; birçok rol entegrasyonu gerekeceğini hissediyorum.
Bir rol için değil, yaklaşık on-yirmi rol için böyle bir .rolver & .rolal komutu istiyorum.

Yetkili Rolü: Alpha Creator's
Ekip Rolü: Alpha

Yetkili Rolü: Wolf Creator's
Ekip Rolü: Wolf

Creator rolünde bulunan yetkililer sadece ekip rolünü verebilirler, diğer rolleri veremezler.

Eğer anlatamadıysam, video'lu olarakta anlatıp buraya atabilirim.
Bence kimse bunu yapmaya uğraşmaz başka botlar kullanabilirsin top.gg den araştır.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Bence kimse bunu yapmaya uğraşmaz başka botlar kullanabilirsin top.gg den araştır.
Hocam, bana uğraşabilecek kişiler lazım; sizler yardım etmek istemiyorsanız, yardım etmek isteyen insanları ben bu konu altında bekleyebilirim.

InFlames#2005
Vallaha hocam, bu işleri seven birisi uğraşabilir diye düşünüyorum.
Şu kodu biraz daha detaylı anlat eve gidince yapabilirim belki benim anladığım .rol-ver @üye @rol yazınca üyeye rolü verecek ama şu 10-20 rol nasıl olacak tek bir komut ile verilebiliyor ztn ve kendinden üstteki rolü veremiyorsun işte

Konu Sahibi
Mordex#0789
Şu kodu biraz daha detaylı anlat eve gidince yapabilirim belki benim anladığım .rol-ver @üye @rol yazınca üyeye rolü verecek ama şu 10-20 rol nasıl olacak tek bir komut ile verilebiliyor ztn ve kendinden üstteki rolü veremiyorsun işte
Hocam, bak güzel şekilde anlatıyorum.
Şimdi bir tane ekip kurucusu rolü olacak ve bu rol sadece kendi ekip rolünü verebilecek; umarım anlamışsınızdır.
Bu ekip kurucuları çok fazla olacak, yani çok fazla ekip olacak ve çok fazla ekip rolü olacak; sistem aynı sistem ancak çoğaltılabilir bir bot lazım bana; yapabilirseniz mutlu olurum.

InFlames#2005
Hocam, bak güzel şekilde anlatıyorum.
Şimdi bir tane ekip kurucusu rolü olacak ve bu rol sadece kendi ekip rolünü verebilecek; umarım anlamışsınızdır.
Bu ekip kurucuları çok fazla olacak, yani çok fazla ekip olacak ve çok fazla ekip rolü olacak; sistem aynı sistem ancak çoğaltılabilir bir bot lazım bana; yapabilirseniz mutlu olurum.
Ha şimdi anladım bi oyundan geldi aklıma skdhdkjdjd

InFlames#2005
@Alphaizm en son attığım kod sanırım (umarım) istediğin kod denemedim bi dene hata olursa olacağını sanmıyorum ama olursa yorum olarak belirtebilirsin

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)