Alınacak Discord owo teslimat bot

rowzen.
benim item satış mağazam var RowMedia adı owo cash satıyorum owo teslimat botum iyi ama çok değil

Bu adamın botu gibi bir bot yapmak istiyorum
bunun gibi bir bot yapabilecek biri varmı ilanı alınca sunucu veriyor ordan botun linkini veriyo ekliyoz
!send teslimkodu @kendimiz diye kod bunun botunu kopyalanıyomu veya bunun gibi bir bot yapabilcek varmı
eğer yapabilecek varsa ücret verebilirim
adamın botunun aynısını yapabilirmisiniz

slmnbrcnm
Discord Üzerinden Ulaşırsan Sevinirim slmnbrcnm

Wicker#1000
Türkiye'nin ana discord sağlayıcılarından olan eternityshop içerisinde barınan wck-scripts olarak hizmet verebiliriz +3500 müşterimiz olmuştur memnun olmayan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez :)

Wicker#1000
Dolandiricidir 1050 TL dolandirdi guvenmeyiniz
Gereken kanıtları iletmezsen pazartesi günü savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak için gereken aksiyonu avukatımla beraber alacağım. Hem marka karalama hemde asılsız suçlamadan hakkında işlem başlatacağım. Öyle kafana göre şunu yaptı bunu yaptı yazıp rakip elemeye çalışırsan sonucuna katlanırsın dostum 🙂 Kimlere işlem başlatıp uğraştırdığımıda iyi bilen birisin aslında. Böyle bir riske girmene hiç gerek yoktu ama iş işten geçti 👍

ÇilekliPoça#8297
Gereken kanıtları iletmezsen pazartesi günü savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak için gereken aksiyonu avukatımla beraber alacağım. Hem marka karalama hemde asılsız suçlamadan hakkında işlem başlatacağım. Öyle kafana göre şunu yaptı bunu yaptı yazıp rakip elemeye çalışırsan sonucuna katlanırsın dostum 🙂 Kimlere işlem başlatıp uğraştırdığımıda iyi bilen birisin aslında. Böyle bir riske girmene hiç gerek yoktu ama iş işten geçti 👍
Gidip şikayet etmeSen o ananı ellerim çocuk hadi bakalım salak seni

Wicker#1000
Gidip şikayet etmeSen o ananı ellerim çocuk hadi bakalım salak seni
1706551698930.png

Normalde uğraşmayacaktım, cuma günü yazdığın mesajı gördüm bilerek cevap vermedim. Hem hakaretten hem karalamadan hakkında yasal süreç başlatmak için bugün savcılığa gittim :) , ailevi değerlerime küfür ettikten sonra işin içinden sıyrılabileceğini düşünmen beni gerçekten güldürdü :D , müşteki kısmının da bir kısmını sansürlemedim. Yasal süreci bizzat benim başlattığımı gör diye :) umarım yüzüme karşıda bunları söyleme cesaretinde bulunursun yakın zamanda.

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)

• Bilgi