Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Method Discord Method Pack [Bedava]

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

SS'te Gördüğünüz Methodları Ücretsiz Şekilde Paylaşmak İstedim, Umarım İşinize Yarar

METHODLAR:

Screenshot_1.png

METHOD PACK: Packi İndirebilirsiniz
> Konuya, RAR formatında dosya yüklenmediği için MediaFire'a koydum

VIRUSTOTAL: Verilere
Göz Atabilirsiniz

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bunlar yaygın herkesin elinde bulunan methodlardan mı yoksa onlardan farklı mı ?

Calpim#0008
Paylaşım için teşekkürler.

Unknown#0000
Bunlar yaygın herkesin elinde bulunan methodlardan mı yoksa onlardan farklı mı ?
altyapılar x youtuberının sunucusunda paylaşılmış altyapılar zamanında hepsi copylandı yapıştırılmış sticker methodunda x sunucusundan bahsediliyor sonda üstelik method paylaşılırsa discord hesabınız kapatılır gibi bir söylem vb. var :D Özel url denen şey ztn bilinen şey method bile değil aslında normal ||| şu işaretlerle yapılan şey. Boost methodlarına baktım eski methodlar örneğin nitronun son günü boost ucuz olma vb. kalktı sanırım nitro ayarı kalktığı için yani işlevsiz. Zaten zamanında çoğu sunucu yapıp boost satardı şimdi yok öyle bir şey herkes stokladığı nitrolardan basıyor. Diğer boost method tamamen saçma tarayıcıda konsolda bir şeyler yazarak bug yapmaya çalışılmış gibi bir şey yıllardır paylaşılan sahte içerik. Owo methodu yine saçma salak şeyler 10 saniye bekle şunu yap vb. Anlamıyorum boş şeyler paylaşıyorlar method diye :D

Konu Sahibi

deleteduser

altyapılar x youtuberının sunucusunda paylaşılmış altyapılar zamanında hepsi copylandı yapıştırılmış sticket methodunda x sunucusundan bahsediliyor sonda üstelik method paylaşılırsa discord hesabınız kapatılır gibi bir söylem vb. var :D Özel url denen şey ztn bilinen şey method bile değil aslında normal ||| şu işaretlerle yapılan şey. Boost methodlarına baktım eski methodlar örneğin nitronun son günü boost ucuz olma vb. kalktı sanırım nitro ayarı kalktığı için yani işlevsiz. Zaten zamanında çoğu sunucu yapıp boost satardı şimdi yok öyle bir şey herkes stokladığı nitrolardan basıyor. Diğer boost method tamamen saçma tarayıcıda konsolda bir şeyler yazarak bug yapmaya çalışılmış gibi bir şey yıllardır paylaşılan sahte içerik. Owo methofu yine saçma salak şeyler 10 saniye bekle şunu yap vb. Anlamıyorum boş şeyler paylaşıyorlar method diye :D
Tarihe bakarsan, geçen sene HDD'ye atmışım öylece kalmış

Paylaşmadan önce açıp teker teker bakmadım her birine. Birilerinin işine yarayan şeyler çıkar diye paylaşmak istedim

"Anlamıyorum boş şeyler paylaşıyorlar method diye :D" Madem bu kadar iddialısın, sen paylaş biz yorumlayalım :D

Moderatör tarafından düzenlendi:
Unknown#0000
Tarihe bakarsan, geçen sene HDD'ye atmışım öylece kalmış

Paylaşmadan önce açıp teker teker bakmadım her birine. Birilerinin işine yarayan şeyler çıkar diye paylaşmak istedim

"Anlamıyorum boş şeyler paylaşıyorlar method diye :D" Madem bu kadar iddialısın, sen paylaş biz yorumlayalım :D
Tarihe bakmak önemli değil paylaşılan methodlar aynı hepsi. Üstelik boş boş şeyler derken herkese diyorum. Bunlar method değil paylaşılmaya değer bir şey yok. Gerçek methodlarda herkese verilmez , paylaşılmaz zaten. X etkinliği nitro dağıtıyor bunu method diye paylaşanları anlamıyorum ben. Sana hitaben demiyorum.

Konu Sahibi

deleteduser

Tarihe bakmak önemli değil paylaşılan methodlar aynı hepsi. Üstelik boş boş şeyler derken herkese diyorum. Bunlar method değil paylaşılmaya değer bir şey yok. Gerçek methodlarda herkese verilmez , paylaşılmaz zaten. X etkinliği nitro dağıtıyor bunu method diye paylaşanları anlamıyorum ben. Sana hitaben demiyorum.
Anladım

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)