Yardım Discord Menülü Rol vermede hata

thetomentosa#6442
Merhabalar discord bot restart yiyince böyle bir hata ile karşılaşıyorum illaha komutu tekrardan yazıp atmam gerekiyor. buna nasıl bir çözüm bulabilirim. (restart yese bile menü aynı menü ile rol versin istiyorum bir çok yerde aradım araştırdım lakin bir çözüm bulamadım)
resim_2022-02-12_034941.png

cinli1337
Mödüllerde Sorun Vardır Veya Kodlar Erişmiyordur Birbirine. Menülü Kullanmadığım İçin Pek Birşey Söyleyemem :verified_sunucu:

TastyFox#0008
Merhabalar discord bot restart yiyince böyle bir hata ile karşılaşıyorum illaha komutu tekrardan yazıp atmam gerekiyor. buna nasıl bir çözüm bulabilirim. (restart yese bile menü aynı menü ile rol versin istiyorum bir çok yerde aradım araştırdım lakin bir çözüm bulamadım)
Ekli dosyayı görüntüle 1727
Botun projesinin loguna bakın, bir hata veriyorsa modül falan, o modülleri yükleyin sonra deneyin. Eğer logda hata vermiyorsa botunuz çevrimdışıdır. Bot çevrimdışıyken etkileşime giremez.

• Beğen
Tepkiler: thetomentosa1
Konu Sahibi
thetomentosa1
thetomentosa#6442
Botun projesinin loguna bakın, bir hata veriyorsa modül falan, o modülleri yükleyin sonra deneyin. Eğer logda hata vermiyorsa botunuz çevrimdışıdır. Bot çevrimdışıyken etkileşime giremez.
Bot çevrim içi ve çalışıyor aktif olarak. Lakin tekrar söylüyorum restart yediği esnada çalışmıyor o idli mesajda ki menü log da vb. hata vermiyor

can#0002
collector kullanıyorsan restart yediğinde çalışmaz

leonn0
Ekli dosyayı görüntüle 1727
hocam botun altyapısını verme ihtimaliniz var mı?

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi