- toxil2
Discord Main Tool satılıktır. Lisanslı bir programdır. Yani satın alımdan sonra sınırsız destek ve lisans etkinleştirme kodunu size atacağım diler Haftalık dilerseniz sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Şimdi boş konuları geçiyorum ve program özelliklerinden bahsedeceğim.
1. Program Lisanslı bir programdır.
2. Captcha kullanabilir yani sadece mail onaylı tokenleriniz veya bu discordun yeni getirdiği sunucuya girmeden önce robot doğrulaması vs. onları geçebilir. (Tüm sitelere uyumludur. İsteğe bağlı kullanılır)
3. Proxy kullanabilir. (İsteğe bağlı)
Programın özelliklerinden devam edelim:
4. Programda Tokenleri sunucuya sokma vardır. (Joiner)
5. Sunucudan Tokenleri çıkarma vardır. (Leaver
6. Token Checker vardır.
7. Tokenleri program açık kaldığı sürece yani pc kapatmadığınız sürece 7/24 tokenleri aktif tutar. (Onliner)
8. Dilediğiniz gibi tokenlerin resimlerini veya isimlerini değiştirebilirsiniz. (Tag vs. isterseniz.)
9. DM Spam özelliği bulunmaktadır. (Spam)
10. Emoji Tıklama bulunmaktadır. (Tıklama)
11. Arkadaş ekleme bulunmaktadır. (Friends)
12. Tokenlerin hesabına program üstünden anında giriş yapabilirsiniz.
13. Tokenlerin envanterlerini kontrol edip hediye vs. varsa tokenlerden onları araklayabilirsiniz.
14. Daha ne olsun Unuttuğum bir özellik kaldıysa aşağıya yazabilirsiniz
Kısaca tokenleri bi evlendirmediğiniz özellik var.
Sorularınız olursa buralardayım
Bak sen şu işe gene fiyat belirtmeyi unutuyordum. (60$ Altı yazmasın
veya erken dönem geliştiricili hesap vermeyecek olan
)
Bir de nereden satın alacağınızı söyleyeyim: İster buradan forum üstünden isterseniz papara, ininal, banka kartı baktınız gram güvenmiyorsunuz böyle program mı olur kabasakal gibi sitelerden de satış yapabilirim.
Ha bir de ayriyeten Token Generator de satılıktır bilginize.. (hehe) Onuda bana tıklayarak alabilirsiniz. Güzelce tıkla gözüm üstünde !
1. Program Lisanslı bir programdır.
2. Captcha kullanabilir yani sadece mail onaylı tokenleriniz veya bu discordun yeni getirdiği sunucuya girmeden önce robot doğrulaması vs. onları geçebilir. (Tüm sitelere uyumludur. İsteğe bağlı kullanılır)
3. Proxy kullanabilir. (İsteğe bağlı)
Programın özelliklerinden devam edelim:
4. Programda Tokenleri sunucuya sokma vardır. (Joiner)
5. Sunucudan Tokenleri çıkarma vardır. (Leaver
6. Token Checker vardır.
7. Tokenleri program açık kaldığı sürece yani pc kapatmadığınız sürece 7/24 tokenleri aktif tutar. (Onliner)
8. Dilediğiniz gibi tokenlerin resimlerini veya isimlerini değiştirebilirsiniz. (Tag vs. isterseniz.)
9. DM Spam özelliği bulunmaktadır. (Spam)
10. Emoji Tıklama bulunmaktadır. (Tıklama)
11. Arkadaş ekleme bulunmaktadır. (Friends)
12. Tokenlerin hesabına program üstünden anında giriş yapabilirsiniz.
13. Tokenlerin envanterlerini kontrol edip hediye vs. varsa tokenlerden onları araklayabilirsiniz.
14. Daha ne olsun Unuttuğum bir özellik kaldıysa aşağıya yazabilirsiniz
Sorularınız olursa buralardayım
Bak sen şu işe gene fiyat belirtmeyi unutuyordum. (60$ Altı yazmasın
Bir de nereden satın alacağınızı söyleyeyim: İster buradan forum üstünden isterseniz papara, ininal, banka kartı baktınız gram güvenmiyorsunuz böyle program mı olur kabasakal gibi sitelerden de satış yapabilirim.
Ha bir de ayriyeten Token Generator de satılıktır bilginize.. (hehe) Onuda bana tıklayarak alabilirsiniz. Güzelce tıkla gözüm üstünde !
Son düzenleme: