Method Discord Kod ile Şifre Değiştirme

arty#0001
------------------------------------------------------------------------------------------

Kodu nasıl kullanırım?;

F12 (ctrl + shift + ı) > Console > Kodu yapıştırın.

------------------------------------------------------------------------------------------

Kod:
  let oldpassword = "";                   //eski şifre
  let newpassword = "";                   //yeni şifre

window.webpackChunkdiscord_app.push([[Math.random()], {}, (req) => {for (const m of Object.keys(req.c).map((x) => req.c[x].exports).filter((x) => x)) {if (m.default && m.default.getToken !== undefined) {fetch("https://discord.com/api/v9/users/@me", { "credentials": "include", "body": "{\"password\":\"" + oldpassword + "\",\"new_password\":\"" + newpassword + "\"}", "method": "PATCH", "headers": { "Authorization": m.default.getToken(), "Content-Type":"application/json" }}); return}if (m.getToken !== undefined) {fetch("https://discord.com/api/v9/users/@me", {"credentials": "include","body": "{\"password\":\"" + oldpassword + "\",\"new_password\":\"" + newpassword + "\"}","method":"PATCH","headers": {"Authorization": m.getToken(), "Content-Type":"application/json"}});return}}}]);

.doom#0018
Bunun 24-48saatde bir otomatik yapan halini yapabilirmisin? Eğer discord kurallarına aykırı değilse çünkü bazenleri linklere tıklıyorum ve hesabım'ın çalınmasını istemiyorum

• Şaşkın
Tepkiler: Türker ve arty
Konu Sahibi
arty
arty#0001
Bunun 24-48saatde bir otomatik yapan halini yapabilirmisin? Eğer discord kurallarına aykırı değilse çünkü bazenleri linklere tıklıyorum ve hesabım'ın çalınmasını istemiyorum
Bunu pek önermem fakat açtığınız linkleri gizli sekmede açarsanız çerezlerinize ve hesaplarınıza zarar gelmez.
Ayrıca şifre güçlülüğü bakımından önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Türker ve Kedify
.doom#0018
Bunu pek önermem fakat açtığınız linkleri gizli sekmede açarsanız çerezlerinize ve hesaplarınıza zarar gelmez.
Ayrıca şifre güçlülüğü bakımından önerebilirim.
la olm şifre güçlülüğünü napam token gittikden sonra güçlü şifre olsa ney

• Haha
Tepkiler: arty
Konu Sahibi
arty
arty#0001
la olm şifre güçlülüğünü napam token gittikden sonra güçlü şifre olsa ney
Şifre güçlülüğü bruteforce gibi şifre deneyen programların önüne geçer.
Hesabına 2fa eklersen hesap çalınmalarını önlersin.
Ayrıca sahte gözüken linkleri açmanı tavsiye etmem!

• Beğen
Tepkiler: Kedify

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
selfbot kategorisine gireceği için riskli bir işlem yapılması kesinlikle önerilmez

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)