Satış Discord Hesapları Satışı | Numara ve E-Posta Onaylı

endyluss
Hesap rozetleri
hypesquad
Hesap kurulma tarihi
2 Nis 2023
ID'nin ilk 3 hanesi
yok
Fiyat
5.5 ₺
Pazarlık
Yok
Takas
Yok
HESAP ÖZELLİKLERİ
Tüm hesaplarımız hotmail veya outlook maillerine sahiptir ve sizin için özel olarak oluşturulmuştur.
Telefon ve mail doğrulama işlemleri tamamlanmıştır, böylece güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Hesaplarda hypesquad rozeti bulunmaktadır
Hesapların açılış tarihi, sizin satın aldığınız tarihtir

TESLİMAT BİLGİLERİ
mail: pass şeklinde teslim edilir
hesap şifresi ile mailin şifresi aynıdır

UYARI
Hesaplar satın aldıktan sonra spam ve benzeri faaliyetler nedeniyle kapanırsa sorumluluk size aittir.

Unknown#0000
Hesap başımı 10 tl acaba ?

Konu Sahibi
0kronews
endyluss
Açıkçası biraz pahalı. Çünkü telefon onayını zaten 1 2 tlye bile halledebiliyoruz. Kar koyarsınız anlarım ama biraz fazla gibime geldi.
Hesap ücretine ek olarak, mail ücretini de ekliyorum ve aracı site kullandığım için de komisyon kesintisi oluyor.

Dolunay ¿#9597
Düşüncelerim şu yönde : 100 - 200 günlük hesaplar 10-15 arası oynuyor. Satın alınıp hemen verilmesi biraz doğru değil gıbı. Hypesquad rozeti var diyorsun zaten alınması aşırı basit 30 saniye bile sürmez.., telefon oynayına gelirsek hepimizin numarası vardır, onaylayabılırlız olmadı, aılemızdekı numaraları kullanabiliriz. Yani yeni açılmış. Doğrulanmış sıradan bir rozetli hesap için 10 TL fazla şahsen ha tabi kide 10 TL cok buyuk bir para birimi değil. Düşüncelerim bu yönde saygılar.

Konu Sahibi
0kronews
endyluss
Düşüncelerim şu yönde : 100 - 200 günlük hesaplar 10-15 arası oynuyor. Satın alınıp hemen verilmesi biraz doğru değil gıbı. Hypesquad rozeti var diyorsun zaten alınması aşırı basit 30 saniye bile sürmez.., telefon oynayına gelirsek hepimizin numarası vardır, onaylayabılırlız olmadı, aılemızdekı numaraları kullanabiliriz. Yani yeni açılmış. Doğrulanmış sıradan bir rozetli hesap için 10 TL fazla şahsen ha tabi kide 10 TL cok buyuk bir para birimi değil. Düşüncelerim bu yönde saygılar.
dediğiniz gibi 1/2 hesap için telefon doğrulamayı kendimiz yapabiliriz ama daha fazla hesapta sanal numara kullanmak zorunda kalıyoruz ayrıyeten bu tarz hesapları sunucularına boost basmak için alıyorlar yada reklam yapmak için ve çoklu alımda fiyatta indirim yapıyorum

GimilKHAAAD#7578
Hocam Diyelimki sizden 40 Tane Discord hesabi satin aldim Ben bu hesaplara Sadece e posta sifre yazarakmi Giriyorum yani Sms Onayi gelmiyormu Hizli hizli hesap degissem ve Dc kanallarina katilsam falan

Konu Sahibi
0kronews
endyluss
Hocam Diyelimki sizden 40 Tane Discord hesabi satin aldim Ben bu hesaplara Sadece e posta sifre yazarakmi Giriyorum yani Sms Onayi gelmiyormu Hizli hizli hesap degissem ve Dc kanallarina katilsam falan
evet mail: password şeklinde giriş yapıyorsunuz sms onayı gelmiyor hesaplar telefon onaylıdır ve seri bir şekilde hesap değiştirebilirsiniz

Son düzenleme:

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi