Satış Discord Hesap Oluşturucu

McdKsr#0001
  • Discord Hesap oluşturucu python proxyli toplu proxy ekliyebilirsiniz
  • Ek olarak bedava paid proxy almak verilecek
  • Captcha : capmonster/anticaptcha servislerine para yatırmanız ve api key almanız lazım
  • sms doğrulama isterseniz smsserviceonline/smsactive para yatırıp api key ekliyebilirsiniz
  • profil fotoğrafı ekletebilirsiniz isteğe bağlı size kalmış
  • mail doğrulama ücretsiz : kopeechka/gmailnator/tempmail önerim kopeechka dır
  • tokenler eğer telefon doğrulamalı ise tokens_phone.txt mail ise tokens_email dosyalarına kaydeder
    DİSCORD1.jpg
    Ekran Alıntısı.JPG

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Kurulumunda yardımcı oluyor musun ?

A R D A#3636
  • Discord Hesap oluşturucu python proxyli toplu proxy ekliyebilirsiniz
  • Ek olarak bedava paid proxy almak verilecek
  • Captcha : capmonster/anticaptcha servislerine para yatırmanız ve api key almanız lazım
  • sms doğrulama isterseniz smsserviceonline/smsactive para yatırıp api key ekliyebilirsiniz
  • profil fotoğrafı ekletebilirsiniz isteğe bağlı size kalmış
  • mail doğrulama ücretsiz : kopeechka/gmailnator/tempmail önerim kopeechka dır
  • tokenler eğer telefon doğrulamalı ise tokens_phone.txt mail ise tokens_email dosyalarına kaydederEkli dosyayı görüntüle 3515Ekli dosyayı görüntüle 3516
İyi Satışlar

Queaxtra#6164
İyi satışlar, kolay gelsin 🎈

Elminsterxld#0007
Yanlış anlamayın ama sanırım bunun özelliklerin sahip birşey githubta görmüştum emin değilim yine de , iyi satışlar

Elminsterxld#0007
sizinki fixed hocam zaten githubdakilerde çalışmıyor
Benim ki ücretsiz hali evet fixed paralı olan hâlâ çalışıyor , githubta star karşılığında veren 2-3 kişi vardı onlarıkine benzettiği mi söyledim direk o demedim zaten.

Yanlış anlaşılmasın. 35TL'ye alacağımız hesap oluşturucudan nasıl bir performans alabiliriz? Ve ayrıca üretilen tokenlerin çoğunun silineceğini düşünüyorum.

Konu Sahibi
mcdksr
McdKsr#0001
Yanlış anlaşılmasın. 35TL'ye alacağımız hesap oluşturucudan nasıl bir performans alabiliriz? Ve ayrıca üretilen tokenlerin çoğunun silineceğini düşünüyorum.
hocam api key ile telefon doğrulamayı ben sağlamıyorum tokenlerde silinmez lütfen iftira atmayın gidip fiyatını 500-1000 tlmi yapayım

Konu Sahibi
mcdksr
McdKsr#0001
hocam api key ile telefon doğrulamayı ben sağlamıyorum tokenlerde silinmez lütfen iftira atmayın gidip fiyatını 500-1000 tlmi yapayım
ek olarak temel kodlama bilen herkes discord hesap oluşturucu yapabilir çok basit şeyler bunlar

Herhangi bir iftira yok. Discord, tokenleri telefon doğrulansan bile siliyor. Bunu engellemek için belli şeylere para vermeniz gerekiyor. Ve 35TL'ye satarak gereken şartları nasıl sağlayabilirsiniz? Stabil çalıştığını düşünmüyorum. Tokenlerin sağlam üretildiği ile ilgili bir video çekilip konulmalı.

Konu Sahibi
mcdksr
McdKsr#0001
Herhangi bir iftira yok. Discord, tokenleri telefon doğrulansan bile siliyor. Bunu engellemek için belli şeylere para vermeniz gerekiyor. Ve 35TL'ye satarak gereken şartları nasıl sağlayabilirsiniz? Stabil çalıştığını düşünmüyorum. Tokenlerin sağlam üretildiği ile ilgili bir video çekilip konulmalı.
sen bilirsin kanka bukadar basit birşey ve tokenlerde silinmiyor gerekli user agentleri ayarladıktan sonra sana kalmış birşey almak istemiyoran buraya yazmana gerek yok alıcılarıda yoldan geri döndürüyorsun yalandan ibaret şeyler söylüyerek

sen bilirsin kanka bukadar basit birşey ve tokenlerde silinmiyor gerekli user agentleri ayarladıktan sonra sana kalmış birşey almak istemiyoran buraya yazmana gerek yok alıcılarıda yoldan geri döndürüyorsun yalandan ibaret şeyler söylüyerek
Açıkçası bu işin içinde uzun zamandır varım. İkimizde biliyoruz ki 35TL'lik bir programdan alabileceğimiz performans belli. Discord'un tokenleri sildiğini bilmeyen yok. Buna bir çözüm aramak için bir konu bile açtım. Beni yanıltmak istiyorsan 100 adet token ürettikten sonra tokenleri kontrol eden ve sonuçları gösteren bir video hazırlayabilirsin. Bende "Hay hay paşam!" derim. 🙂

Konu Sahibi
mcdksr
McdKsr#0001
Açıkçası bu işin içinde uzun zamandır varım. İkimizde biliyoruz ki 35TL'lik bir programdan alabileceğimiz performans belli. Discord'un tokenleri sildiğini bilmeyen yok. Buna bir çözüm aramak için bir konu bile açtım. Beni yanıltmak istiyorsan 100 adet token ürettikten sonra tokenleri kontrol eden ve sonuçları gösteren bir video hazırlayabilirsin. Bende "Hay hay paşam!" derim. 🙂
ok bb işin iyice tadını kaçırdın

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi