Yardım Discord hesabina slash kullandırma

SadeceYusuf#9710
Arkadaşlar selamlae ben kendime basit bir kod yazdım ve yazdığım bu kodda tokenini girdiğim discord hesabının bir sunucudaki kanala sürekli bir şekilde /premium service:valorantvip komudunu yazmasını istiyorum fakat bu kod komut şeklinde yazmıyor ve düz bir mesaj atıyor nasıl yapabilirim kod bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-07-00-02-05-287_com.android.chrome.png
    Screenshot_2024-01-07-00-02-05-287_com.android.chrome.png
    144.1 KB · Görüntüleme: 92
Wicker#1000
Slash komutları kullanmak için message send fonksiyonunu kullanamazsınız. Farklı bir fonksiyon var, discord.js-selfbot-v13 kütüphanesini kullanıp dokümanları kısmına girip slash yazıp arattığınızda karşınıza fonksiyonu çıkacaktır. Aynı zamanda bir eklemede yapalım, aynı kütüphaneden iki tane çalıştırmak bellek tüketimini arttıracaktır, promise tarzı fonksiyonlar kullanırsanız ilerde (toplu token ile işlem yapmak için) memory leak problemleriyle karşılaşırsınız. Bilgin olsun hocam

Konu Sahibi
SadeceYusuf#9710
Slash komutları kullanmak için message send fonksiyonunu kullanamazsınız. Farklı bir fonksiyon var, discord.js-selfbot-v13 kütüphanesini kullanıp dokümanları kısmına girip slash yazıp arattığınızda karşınıza fonksiyonu çıkacaktır. Aynı zamanda bir eklemede yapalım, aynı kütüphaneden iki tane çalıştırmak bellek tüketimini arttıracaktır, promise tarzı fonksiyonlar kullanırsanız ilerde (toplu token ile işlem yapmak için) memory leak problemleriyle karşılaşırsınız. Bilgin olsun hocam
anlamadım hocam pek siz ne yapacagımı yazabilirseniz öyle yapabilirim dediklerinizi anlamadım

Konu Sahibi
SadeceYusuf#9710
Yardımcı olurmusunuz

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi