Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Discord Hacker'ı

siüüüüü#3680
sa gençler bi sorum var discordda L3genD diye biri sürekli sunuculara falan vuruyomuş gifbase sunucusunun patlamasındada parmağı var diyorlar doğru mu denk gelen var mı ben hiç şahit olmadım ama söyleyenler var

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
Unknown#0000
Kanka bu şeylere çok inanma halk arası söylemler olur ya onun sanal hali. Böyle biri olsa bile nicki yaygın. + Bu şeyler gündem olsun diye söylenebiliyor çok inanmamak lazım. Gif base patlamasını duymadım uzun zamandır ilgilenmiyorum. Ama içerden biri yardım etmiştir diye düşünüyorum. Adamda çok bir marifet olamaz. Kurucularının oltaya düşecek kadar saf olduğunu düşünmüyorum.

deleteduser

sa gençler bi sorum var discordda L3genD diye biri sürekli sunuculara falan vuruyomuş gifbase sunucusunun patlamasındada parmağı var diyorlar doğru mu denk gelen var mı ben hiç şahit olmadım ama söyleyenler var
Bir Arada Unknown#0000 Adında Biri Efsaneleşmişti :D
> Efsaneye göre (!) Bu kişinin bir hesabı varmış ama Discord'un verilerinde bile bulunamıyormuş, kendini o derece iyi gizleyebilecek yeteneklere sahipmiş. Discord'a ve Discord'da bulunanlara (Kullanıcılara - Sunuculara) istediğini istediği gibi yapıyormuş

Bu da Unknown#0000 Gibi
> Saçma sapan kişiler, biraz daha tanınmak için fazla pohpohlanmak ister. Prim vermemek şart bu tarz tiplemelere. Yetki olmadan sunucu da vurulmaz ayrıca, yetki için dilenip ondan sonra vurmuştur vurduğu yerleri :D

GifBase'in Patlama Olayı Ap Ayrı
> Dediğin şahısla GifBase'in patlaması arasında en ufak bir bağlantı yok, o olay tamamen farklı

Moderatör tarafından düzenlendi:
  • Beğen

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
1665172180322.png

• Kalp
Echosal#0001
bi ara 2019 zamanlarında da kaplumbağa bişi bişi çıkmıştı :D

• Beğen
Konu Sahibi
siüüüüü#3680
yorumlarınız için teşekkürler :)

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Sık sık bu tarz söylentiler çıkıyor ama hiçbirisi gerçek olmuyor, umarım bir gün gerçek olur da görürüz. 😄

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi