Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Satılık Discord Gift

kesh#9265
STOK;
  • 3 Adet 1 Ay Boostlu Nitro
  • 5 Adet 1 Ay Classic Nitro
SSS;

Neden Bu Kadar Ucuz? : Benim Kaybım Olmuyor Nitroları Kendi Paramla Almıyorum.
Nitro Fiyatları Nelerdir? : 1 Ay Boostlu Nitro Fiyatlandırması 20.99₺ 1 Ay Classic Nitro Fiyatlandırması 10.99₺
Nitrolar Promosyon Şeklinde mi İletiliyor? : Hayir Nitrolar Tamamen Gift-Hediye Şeklinde Gönderilir.

Sana Nasıl Güvenebilirim? : Elimde Millete Sattığım Nitroların Kanıtları Var. Veya Sattığım Kişiler İle Discordda Grup Kurabilirim.

Satın Alımlar İçin kesh#9265 Ekleyin.

Ödeme;

İninal,papara

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Calpim#0008
Kolay gelsin.

deleteduser

STOK;
  • 3 Adet 1 Ay Boostlu Nitro
  • 5 Adet 1 Ay Classic Nitro
SSS;

Neden Bu Kadar Ucuz? : Benim Kaybım Olmuyor Nitroları Kendi Paramla Almıyorum.
Nitro Fiyatları Nelerdir? : 1 Ay Boostlu Nitro Fiyatlandırması 20.99₺ 1 Ay Classic Nitro Fiyatlandırması 10.99₺
Nitrolar Promosyon Şeklinde mi İletiliyor? : Hayir Nitrolar Tamamen Gift-Hediye Şeklinde Gönderilir.

Sana Nasıl Güvenebilirim? : Elimde Millete Sattığım Nitroların Kanıtları Var. Veya Sattığım Kişiler İle Discordda Grup Kurabilirim.

Satın Alımlar İçin kesh#9265 Ekleyin.

Ödeme;

İninal,papara
İyi satışlar

Unknown#0000
Kendi paranızla almıyorsanız nasıl alıyorsunuz acaba ? CC ile alıyorsanız satmamanızda fayda var. Hem illegal , çoğu dine görede aykırı. Sadece belirtmek istedim. Başka bir şeyde olabilir bu ama diyorum şimdiden. Çoğuda bunu dediğimiz için öyle bir şey yok falan diyor ama neyse alacak kişilerin bu mesajı okumaları ve dikkatli olmalarını tavsiye ederim. Çünkü gift nitro classic 5 $ tl bazında 90 tl fln ediyor gift nitro normal tl ile alınmıyor sadece abonelikler ülke para birimine göre ayarlanıyor. Buna bakılarak 90 tllik şey 11 tlye verilmesi saçma olur. Sponsorlarından aldığı paralar olsun kazandığı üç beş kuruştan alıyor da olabilir ama gene saçma. Bunu bilgilendirme için yazdım. İyi forumlar

Majesty#9999
arkadaş ekleyemedim discordunuz nedir

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)