Alınacak Discord Early Rozetli hesap almak istiyorum

selim#1337
Discord Early Rozetli hesap almak istiyorum, Düşürülmüş hesap olmasını istemiyorum tr hesap olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek fiyat ile berber yorumlara discord adresini bırakırsa çok memnun kalırım

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

• Beğen
Tepkiler: selim1337
Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
istersen eğer alıcı bula bilirim senin için etrafımda fazla alıcı ve satıcı vardır.Bütceyide eğer söylerseniz daha fazla yardımcı ola bilirim

Konu Sahibi
selim1337
selim#1337
istersen eğer alıcı bula bilirim senin için etrafımda fazla alıcı ve satıcı vardır.Bütceyide eğer söylerseniz daha fazla yardımcı ola bilirim
Hesap satın almak istiyorum satıcı bulabilir misiniz?

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
Calpim#0008
Hesap alın-satım durumlarında lütfen daha dikkatli olunuz!!

Xaviz#0001
Discord Early Rozetli hesap almak istiyorum, Düşürülmüş hesap olmasını istemiyorum tr hesap olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek fiyat ile berber yorumlara discord adresini bırakırsa çok memnun kalırım
malesef türkiyede 6 ay 1 yıl önce yabancı insanlardan düşürülmüş hesaplar diğerlerine göre çok daha güvenli :(
türkiyede yaşıyoruz her ne kadar ilk sahibinden almış olsanız ve adam discorddan gram anlamasa bile bi zaman sonra ilk yapıcağı şey hesabı nasıl geri çekebilceğini araştırmak bu herkes için değil ama başıma geldi paramı kurtardım ancak hekres bunu yapamaz

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)

• Bilgi