Yardım Discord Botumu Onaylatamıyorum

FÇ#0001
Discord Botumu Gerek Botlist Sunucularında Gerekse Arkadaşlarımın Sunucusuna Eklettim Fakat Onaylamak İstediğimde ‘Bu uygulama doğal olmayan yollarla büyütülmüş. Bu yüzden doğrulama talebini şu anda kabul edemiyoruz.’ Hatası Alıyorum. Yardım Edebilecek Var Mı ?

Bu Arada Sunucunuza Botu Eklerseniz Cidden Çok Makbule Geçer

Ekli dosyalar

• 9AA62C66-F71A-459E-AD40-14B4DB0FD8A8.png
    9AA62C66-F71A-459E-AD40-14B4DB0FD8A8.png
    637.7 KB · Görüntüleme: 153
justdaimon
Hocam kendi ağızınız ile diyorsunuz, doğal olmayan yollar ile büyütülmüş bir Discord botuna sahipsiniz. Sanırsam bot listlere eklediğiniz fark edilmiş. "Discord Botumu Gerek Botlist Sunucularında Gerekse Arkadaşlarımın Sunucusuna Eklettim"

Mehmet#1000
Discord Botumu Gerek Botlist Sunucularında Gerekse Arkadaşlarımın Sunucusuna Eklettim Fakat Onaylamak İstediğimde ‘Bu uygulama doğal olmayan yollarla büyütülmüş. Bu yüzden doğrulama talebini şu anda kabul edemiyoruz.’ Hatası Alıyorum. Yardım Edebilecek Var Mı ?

Bu Arada Sunucunuza Botu Eklerseniz Cidden Çok Makbule Geçer
Olay tam olarak botlist'e ekletmeniz değil aslında botunuzun hızlı büyümesi, kim olursanız olun ilk 75 sunucuya çok hızlı eklerseniz bu discord tarafından algılanıyor. Bunu 1 haftaya yayarsanız sizinde işinize gelir !

Konu Sahibi
NuttyNuke0
FÇ#0001
Olay tam olarak botlist'e ekletmeniz değil aslında botunuzun hızlı büyümesi, kim olursanız olun ilk 75 sunucuya çok hızlı eklerseniz bu discord tarafından algılanıyor. Bunu 1 haftaya yayarsanız sizinde işinize gelir !
Şuan Ne Yapabilirim ?

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
30-45 gün arası beklemen gerekiyor.

egehan.tr
Merhabalar, İlk öncelikle botun 75+ sunucuda olup 1 sunucuda 30+ üye olması gerekiyor (bot hariç) ve aniden botlistlere eklendiyse Discord bunu anlamış olabilir. ( Ben böyle biliyorum )

´EmreBey#2080
Fake Sunucuolarda Botun Varsa At Bendede Aynısı Vardı fake sunucularda ekli oludugunu Gördüm atım botu Düzeldi
İstersen Discordd Üzeridnen de yaz ´EmreBey#0001

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)