Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Alınacak Discord botu yaptırmak istiyorum

0xEmir#0019
arkadaşlar / komutu ile çalışan basit bir bot kafamda kurdum hızlı bir biçimde yapabilicek arkadaşlar varsa bu işten anlayan bana discord üzerinden yazabilirmi ücrette anlaşırsak hemen yaptırmayı düşünüyorum gurd falan botu değil kafamda kendi tasarladığım 2 3 tane özelliği olan biri küfür engelleme diğeri reklam engelleme diğeri benim isteğim olan botu tasarlayabilicek arkadaşları discorda bekliyorum. discord: 0xEmir#0019

Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
hızlı dediğim 1 hafta 2 hafta içerisinde

Elminsterxld#0007
Senin istediğin özellik Discord da mümkün mü peki

Konu Sahibi
0xEmir
0xEmir#0019
Senin istediğin özellik Discord da mümkün mü peki
evet kanka sdhujqwhujıdas okadarda değil yani bikaç kişiyle görüştüm görüştüğüm herkes yaparım dedi ama çok yoğunuz vs diyolar 2 ay sonra falan anca şeklinde dönüş aldım aslında basit bir bot yaptırıcam kanka binevi hesap makinesi tarzında bi bot olucak öyle söyliyim kar/zarar/ciro hesaplama gibi bişi butonlarla özenleştirilsin logları tutulsun istiyorum

deleteduser

arkadaşlar / komutu ile çalışan basit bir bot kafamda kurdum hızlı bir biçimde yapabilicek arkadaşlar varsa bu işten anlayan bana discord üzerinden yazabilirmi ücrette anlaşırsak hemen yaptırmayı düşünüyorum gurd falan botu değil kafamda kendi tasarladığım 2 3 tane özelliği olan biri küfür engelleme diğeri reklam engelleme diğeri benim isteğim olan botu tasarlayabilicek arkadaşları discorda bekliyorum. discord: 0xEmir#0019
Kolay gelsin yapacak kişiye :D

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

Calpim#0008
Kolay gelsin.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi