Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Discord Bot Modül Yükleme

N E S S U N O#0001
Merhabalar hocam discord bot yapımında yeniyim. Bir youtube videosuda alt yapı buldum ve kulanıyorum ama commands klasörüne yeni vir komut eklediğimde hata alıyorum yada komut çalışmıyor. modül yüklemem gerek sanırım ama istediğim modülü nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musun.

Lêo#0660
Merhabalar hocam discord bot yapımında yeniyim. Bir youtube videosuda alt yapı buldum ve kulanıyorum ama commands klasörüne yeni vir komut eklediğimde hata alıyorum yada komut çalışmıyor. modül yüklemem gerek sanırım ama istediğim modülü nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musun.
botu başlattığınız da modül hatasını verecektir örnek verelim "discord.js" modülü bunu yüklemek için "terminal" kullanabilirsin npm i discord.js veya hepsini yüklemek için npm install yazabilirsin. [bot kodlamak için önerim visual studio code'dir] DİSCORDDAN YAZARSANIZ YARDIM EDEBİLİRİM Lêo#0660

Wicker#1000
Bot alt yapılarında genellikle requirements eklerler. Uğraşmak istemiyorsan npm install -r dosyaadi.txt yazabilirsin konsola (bu dosyanın ismi genellikle requirements.txt olur)

Konu Sahibi
Nessuno
N E S S U N O#0001
botu başlattığınız da modül hatasını verecektir örnek verelim "discord.js" modülü bunu yüklemek için "terminal" kullanabilirsin npm i discord.js veya hepsini yüklemek için npm install yazabilirsin. [bot kodlamak için önerim visual studio code'dir] DİSCORDDAN YAZARSANIZ YARDIM EDEBİLİRİM Lêo#0660
hocam istek attım

deleteduser

npm i
npm update

Bu kadar

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi