Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Alınacak Discord Bot Hakkında Yardım

enchavo#9854
Merhabalar, v14 bir genel bot var mıdır acaba? Kendin yap diyeceksiniz eğer boşuna demeyin çünkü yapmayı denedim ancak piyasada benim aradığım şeyler yok, olsa bile bota uymuyor.
Aradıklarım;
- Slashlı Guard
- Slashlı Ticket

bu üçünü arıyorum ancak bulsam bile handlerlar aynı olmadığı için ikisini bir araya birleştiremiyorum. 1 haftadır bunu çözmeye çalışıyorum anlayacağınız baştan hazırcı değilim emek de veriyorum. Bana yardım edebilecek biri olursa eğer buradan dm yazarsa sevinirim
fazla anlatamadım konunun altına yazarsanız daha da açıklayabilirim.
Yanlış anlaşılmasın istediğim tam bir altyapı değil. Özel bot alma gibi bir niyetim de yok. Özel bot satmak için yazmayın asla almam.

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
İstediğin şey bir altyapı mı yoksa hazır bot mu ?

Konu Sahibi
enchavo#9854
İstediğin şey bir altyapı mı yoksa hazır bot mu ?
özel bot alma gibi bir niyetim yok ben sadece yardım istiyorum, daha önceden botladım tamamen bilgisiz değilim özel bot almak istemem.

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
makul fiyatlara özel yapabilecek biri de olur, bu istediklerimi uygun çevirebilecek bri de. piyasa ölmüş cidden. doğru düzgün bot paylaşan yok, hepsi hatalı.
Konuyu taşımak için sormuştum, cevabın için teşekkürler. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: andmychar
Unknown#0000
Merhabalar, v14 bir genel bot var mıdır acaba? Kendin yap diyeceksiniz eğer boşuna demeyin çünkü yapmayı denedim ancak piyasda benim aradığım şeyler yok, olsa bile bota uymuyor.
Aradıklarım;
- Slashlı Abone
- Slashlı Mod
- Slashlı Kayıt

bu üçünü arıyorum ancak bulsam bile handlerlar aynı olmadığı için ikisini bir araya birleştiremiyorum. 1 haftadır bunu çözmeye çalışıyorum anlayacağınız baştan hazırcı değilim emek de veriyorum. Bana yardım edebilecek biri olursa eğer buradan dm yazarsa sevinirim
Yanlış anlaşılmasın istediğim tam bir altyapı değil. Özel bot alma gibi bir niyetim de yok.
Merhabalar aradığınız şeyler yapılabilir gibi görünüyor. V14 yapabilirmiyiz bilmiyoruz fakat deneriz. Detaylı konuşmak isterseniz discorddan ekleyiniz.
Discord = † vurguncu.châves#4959

Konu Sahibi
enchavo#9854
Merhabalar aradığınız şeyler yapılabilir gibi görünüyor. V14 yapabilirmiyiz bilmiyoruz fakat deneriz. Detaylı konuşmak isterseniz discorddan ekleyiniz.
Discord = † vurguncu.châves#4959
v14 abone buldum, ancak slashlı değil. Ona birşeyler yapabilir miyiz? Benim botuma da uymuyor ayrıca hata veriyor.

Unknown#0000
makul fiyatlara özel yapabilecek biri de olur, bu istediklerimi uygun çevirebilecek bri de. piyasa ölmüş cidden. doğru düzgün bot paylaşan yok, hepsi hatalı.İstediğim tam bir altyapı değil.
Konu alınacak kategorisinde olduğu için bir şey satın alıyorsunuz diye gözüküyor açıkçası. Özel bot mu yapacaksınız demişsiniz kendiniz kurucumuza. O zaman kalsın demişsiniz. Eğer sadece yardım istiyorsanız yardım kategorisinde açmanız gerekirdi. Biz bir şey demeden direk arkadaşlıktan çıkardınız. Diyeceklerimizi bile dinlemeden çekip gitmeniz hoş değil. Konuda ne istediğiniz tam açıklanmamış. Özel kod istiyorsanız yine ilgilenebilirdik. Yardım olsa direk yine ilgilenebilirdik. Fakat konuyu düzgün izah etmemeniz ve dinlemeden çekip gitmeniz hoş değil. Başkası yardımcı olursa ne mutlu size iyi günler diliyorum.

Konu Sahibi
enchavo#9854
Konu alınacak kategorisinde olduğu için bir şey satın alıyorsunuz diye gözüküyor açıkçası. Özel bot mu yapacaksınız demişsiniz kendiniz kurucumuza. O zaman kalsın demişsiniz. Eğer sadece yardım istiyorsanız yardım kategorisinde açmanız gerekirdi. Biz bir şey demeden direk arkadaşlıktan çıkardınız. Diyeceklerimizi bile dinlemeden çekip gitmeniz hoş değil. Konuda ne istediğiniz tam açıklanmamış. Özel kod istiyorsanız yine ilgilenebilirdik. Yardım olsa direk yine ilgilenebilirdik. Fakat konuyu düzgün izah etmemeniz ve dinlemeden çekip gitmeniz hoş değil. Başkası yardımcı olursa ne mutlu size iyi günler diliyorum.
forum modu taşıdı konuyu, ben bu kısma açmadım :) Özel olan birşey istemiyorum para vermem bu tarz şeylere. Siz sadece özel bot yapıyorsunuz olarak zannettim ve direk çıkardım, yanlışım olduysa kusura bakmayın,tekrardan ekleyebilirim isterseniz.. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Unknown#0000
forum kurucusu taşıdı konuyu, ben bu kısma açmadım :) Özel olan birşey istemiyorum para vermem bu tarz şeylere. Siz sadece özel bot yapıyorsunuz olarak zannettim ve direk çıkardım, yanlışım olduysa kusura bakmayın. İyi akşamlar.
Sizede iyi akşamlar. Forum kurucusu değil moderatörü düzeltelim.

• Beğen
Tepkiler: andmychar

deleteduser

Merhabalar, v14 bir genel bot var mıdır acaba? Kendin yap diyeceksiniz eğer boşuna demeyin çünkü yapmayı denedim ancak piyasda benim aradığım şeyler yok, olsa bile bota uymuyor.
Aradıklarım;
- Slashlı Abone
- Slashlı Mod
- Slashlı Kayıt

Yanlış anlaşılmasın istediğim tam bir altyapı değil. Özel bot alma gibi bir niyetim de yok. Özel bot satmak için yazmayın asla almam.
150'ye anlaşırız

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi