LeurrpeN LeurrpeN#0267 Katılım 6 Şub 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 6 Şub 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, aşağıda gördüğünüz fotoğrafta ki kısıma ne yazacağımı bilemedim. Bilen varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkürler <3
Arkadaşlar merhaba, aşağıda gördüğünüz fotoğrafta ki kısıma ne yazacağımı bilemedim. Bilen varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkürler <3
Daimon justdaimon Katılım 25 Ara 2021 Mesajlar 246 Tepkime puanı 75 Şehir İstanbul 6 Şub 2022 #2 Hocam adı üzerinde hizmet şartları diyor.
Konu Sahibi LeurrpeN LeurrpeN#0267 Katılım 6 Şub 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 6 Şub 2022 Konu Sahibi #3 Daimon' Alıntı: Hocam adı üzerinde hizmet şartları diyor. Ekli dosyayı görüntüle 1705 Genişletmek için tıkla ... Hizmet şartlarının bulunduğu bir site mi hazırlamam gerekiyor dostum?
Daimon' Alıntı: Hocam adı üzerinde hizmet şartları diyor. Ekli dosyayı görüntüle 1705 Genişletmek için tıkla ... Hizmet şartlarının bulunduğu bir site mi hazırlamam gerekiyor dostum?
Daimon justdaimon Katılım 25 Ara 2021 Mesajlar 246 Tepkime puanı 75 Şehir İstanbul 6 Şub 2022 #4 LeurrpeN' Alıntı: Hizmet şartlarının bulunduğu bir site mi hazırlamam gerekiyor dostum? Genişletmek için tıkla ... Evet tahminimce o şekilde, " Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. " atsan olur mu acaba... Denemek lazım.
LeurrpeN' Alıntı: Hizmet şartlarının bulunduğu bir site mi hazırlamam gerekiyor dostum? Genişletmek için tıkla ... Evet tahminimce o şekilde, " Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. " atsan olur mu acaba... Denemek lazım.
Konu Sahibi LeurrpeN LeurrpeN#0267 Katılım 6 Şub 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 6 Şub 2022 Konu Sahibi #5 Daimon' Alıntı: Evet tahminimce o şekilde, " Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. " atsan olur mu acaba... Denemek lazım. Genişletmek için tıkla ... denedim hocam olmuyor maalesef.. Teşekkür ederim yardımınız için, bir şekilde yaparız artık o zaman.
Daimon' Alıntı: Evet tahminimce o şekilde, " Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. " atsan olur mu acaba... Denemek lazım. Genişletmek için tıkla ... denedim hocam olmuyor maalesef.. Teşekkür ederim yardımınız için, bir şekilde yaparız artık o zaman.
MuhammedEmin44 ☆ Muhammed#7752 Katılım 7 Şub 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 1 Şehir İstanbul 15 Şub 2022 #6 Ufak bir site aç glitchden felan ordan halledersin