Alınacak Discord Bot Alt Yapısı Alınacak

Mcs

Mc#0342
Öncelikle merhaba kolay gelsin bit bot istiyorum sunucum için ve yapa bilecek fazla kişi göremedim çevremde
bende konu açmak istedim.

Botun özellikleri ne olucak

!rockstar
Yazdığımızda commands odasına böyle bir bildiri atıcak sonrasında ise
1654861295973.png

Discord DM Hesabın bilgilerini İleticek böyle bir bot istiyorum
1654861186551.png

Yapa bilecek Arkadaşlar ulaşırsa sevinirim İyi forumlar

Discord : Lentils#0007

Elminsterxld#0007
Hocam dediğinizi anlamadım biraz daha açıklayıcı olursa yapabiliriz eğer şeyden bahsediyor iseniz Discord hesap generator tarzı birşeyden yani txt den çekip dmden yeni hesap oluşturmuş gibi lanse etmesini istiyorsanız basit ama tam anlamadım dediğim gibi

Konu Sahibi
Mcs

Mcs

Mc#0342
Hocam dediğinizi anlamadım biraz daha açıklayıcı olursa yapabiliriz eğer şeyden bahsediyor iseniz Discord hesap generator tarzı birşeyden yani txt den çekip dmden yeni hesap oluşturmuş gibi lanse etmesini istiyorsanız basit ama tam anlamadım dediğim gibi
evet generator olarak kullanıcalak resimler deki bot hazır dm mesaj gönderme vs onları yaptım ama çektirmeyi yapamadım

onwr#1000
Öncelikle merhaba kolay gelsin bit bot istiyorum sunucum için ve yapa bilecek fazla kişi göremedim çevremde
bende konu açmak istedim.

Botun özellikleri ne olucak

!rockstar
Yazdığımızda commands odasına böyle bir bildiri atıcak sonrasında ise
Ekli dosyayı görüntüle 4214

Discord DM Hesabın bilgilerini İleticek böyle bir bot istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 4213

Yapa bilecek Arkadaşlar ulaşırsa sevinirim İyi forumlar

Discord : Lentils#0007
Detaya girermisiniz ?

Konu Sahibi
Mcs

Mcs

Mc#0342
Detaya girermisiniz ?
generator yaptım şu panelli bir şekilde fakat bunu panel değil de komut ile çalışmasını istiyorum ve stok tutmasını istiyorum her !roc yazan kişiye aynı hesabı atmıcak farklı farklı hesaplar atmasını istiyorum
1654864622566.png

Elminsterxld#0007
generator yaptım şu panelli bir şekilde fakat bunu panel değil de komut ile çalışmasını istiyorum ve stok tutmasını istiyorum her !roc yazan kişiye aynı hesabı atmıcak farklı farklı hesaplar atmasını istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 4215
Fs kullanmayı biliyor iseniz fs ile yapabilirsiniz ama detaylı bilmiyorum derseniz yine fs ile random şekilde attirabilirsiniz githubta bir sürü benzer gen botu var örnek

Konu Sahibi
Mcs

Mcs

Mc#0342
Elminsterxld#0007
eyvallah knk istediğimi buldum şuan tek sorunum var !stok nasıl ekleye bilirim
Txt dosyasına otomatik eklemiyor ise el ile ekleyebilirsin kankam hangi botu bulduğunu bilmediğim için tam birşey diyemiyorum

Konu Sahibi
Mcs

Mcs

Mc#0342
Txt dosyasına otomatik eklemiyor ise el ile ekleyebilirsin kankam hangi botu bulduğunu bilmediğim için tam birşey diyemiyorum
yanlış anlatmışım hem oto ekleye biliyor alt yapı hemde kendim ekleye biliyorum komut olarak !stok yazdığımda ürünlerden kaçar tane kaldığını göstermesi nasıl yapa bilirim diye sormuştum

Unknown#0000
evet generator olarak kullanıcalak resimler deki bot hazır dm mesaj gönderme vs onları yaptım ama çektirmeyi yapamadım
Bu tarz generator botlar ülkemizde yaygın değil. İnternette bazı altyapılar var fakat yabancılara ait anlaması çok zor ve bu tarz altyapıların sistemi karışık. Biz bu altyapıları kendimiz hazırlayabiliyoruz fakat daha tam bitiremedik eğer bitirebilirsek söyleriz.

Roxza#0002
yanlış anlatmışım hem oto ekleye biliyor alt yapı hemde kendim ekleye biliyorum komut olarak !stok yazdığımda ürünlerden kaçar tane kaldığını göstermesi nasıl yapa bilirim diye sormuştum
aslinda json icine hesaplari koyabilirsiniz ardindan jsondan random olarak cekebilirsiniz length ilede kac tane oldugunu gorebilirsiniz.

Roxza#0002
Sizin dediginizi anladigim kadariyla bir seyler yaptim.

Hesaplarin bulundugu kisim data.json diye kaydedin.
JSON:
{
  "accounts": [
    {
      "id": "1",
      "username": "Roxza",
      "password": "Roxza123"
    },
    {
      "id": "2",
      "username": "Titanic Kaptani",
      "password": "buzullar"
    }
  ]
}

Islemlerin yapildigi kisim herhangi bir javascript dosyasi olarak kaydedin.
JavaScript:
const data = require("./data.json");

var randomAccounts = data.accounts[Math.floor(Math.random()* data.accounts.length)];

console.log(randomAccounts)
console.log('Stokta bulunan hesap sayisi: ' + data.accounts.length)

/* Sonuc:
  {
    id:"1"
    username:"Roxza"
    password:"Roxza123"
  }

Stokta bulunan hesap sayisi: 2
*/

Elminsterxld#0007
Fs modülü kullanarak otomatik ekleme yapabilirsiniz. Ardından alınan hesabi yine fs kullanarak satır olarak sildirirsiniz fs sizin işi tamamıyla çözer gibi duruyor ama öğrenmek zor gibi ben beceremedim en azından

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi