Nitro DİSCORD BOOST HİLESİ (2023) | ANINDA 14 TAKVİYE YAPIN!

utku#1000
Bu konuda discord sunucunuza boost nasıl bastırabilirsiniz onu anlattım. Ben utkuxrd bu videoyu izlediğin için teşekkürler eğer bana destek olmak istersen kanalıma abone olup bu videoyu beğenmen yeterlidir.

Wicker#1000
bunun neresi hile? para verip alıyorsun bari clickbait konu açıp insanları kandırmayın. forum yetkilileri de konuyu görmediniz mi bilmiyorum ama şayet ki görüp işlem yapılmadıysa gerçekten üzücü @Aventia @nowongame

Konu Sahibi
utkuxrd
utku#1000
Dostum video veya herhangi gibi bir yerde “BEDAVA” tarzında bir söylem geçmiyor. Ayrıca videoda bahsettiğim yöntem bir nevi hile sayılıyor. Ayrıca o video dcuye.com destekleriyle çekilde ama sen bilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: discordtr
Wicker#1000
Dostum video veya herhangi gibi bir yerde “BEDAVA” tarzında bir söylem geçmiyor. Ayrıca videoda bahsettiğim yöntem bir nevi hile sayılıyor. Ayrıca o video dcuye.com destekleriyle çekilde ama sen bilirsin :)
Kimin destekleriyle çekildiği hiç umrumda değil emin ol, ayrıca dostun değilim "dostum" olacak potansiyelde bir insan değilsin. Önemli olan şey clickbait yapıp yapmaman ve videoda açıkça clickbait yapılmış.

Konu Sahibi
utkuxrd
utku#1000
ee yaptım
Kimin destekleriyle çekildiği hiç umrumda değil emin ol, ayrıca dostun değilim "dostum" olacak potansiyelde bir insan değilsin. Önemli olan şey clickbait yapıp yapmaman ve videoda açıkça clickbait yapılmış.
ee yaptıysam yaptım kanka burada ne boş boş konuşuyosun. Sanane clickbait yaptığımdan

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi