Güncelleme Discord beta kullanıcılarına bir yenilik getiriyor

4wuqey#0001
Eklendi: Tarayıcı olmadan bot eklemek
Bildiğiniz üzere discord botlarını eklerken zorunlu olarak tarayıcınız olması gerekiyor.Discord bu konu için bir çözüm buldu ve bu yeniliği getirdi.Şuanlık sadece seçili kullanıcılar kullanabiliyor.Bu özellik eklendiğinde kesinlikle tarayıcıya ihtiyaç olmadan botunuzu discord üzerinden ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Writalz

950

950
böyle bir şeyin geldiğine dair, hiçbir şey yayınlanmadı.

• Haha
Tepkiler: Tylér

950

950
Ufak değişiklikleri bazen bildirmeyebiliyorlar, Haber doğru. İyi forumlar! ;)
haber doğru filan değil, uydurduğunuz güncellemeleri yazmayın rica ediyorum. eğer ki haber doğruysa kaynağını da buraya atın, yalan yanlış bilgiler ile insanları kandırmayın.

• Haha
Tepkiler: Tylér
umuttd3v#2907
haber doğru filan değil, uydurduğunuz güncellemeleri yazmayın rica ediyorum. eğer ki haber doğruysa kaynağını da buraya atın, yalan yanlış bilgiler ile insanları kandırmayın.
Bir botun linkini sohbet kanalına gönderdikten sonra o linke tıklarsanız direkt olarak görünecektir. Neden bu kadar kastınız anlamadım. İyi forumlar! ;)
inv.png.jpg

950

950
Bir botun linkini sohbet kanalına gönderdikten sonra o linke tıklarsanız direkt olarak görünecektir. Neden bu kadar kastınız anlamadım. İyi forumlar! ;)Ekli dosyayı görüntüle 186
bunun nasıl olduğuna dair bir bilgi vermiyorsunuz ki, buna dair hiçbir yer de güncelleme görmediğimden dolayı söyledim. bir bilgi veriyorsanız rica ediyorum nasıl yapılacağını ve kaynağını da gönderin.

umuttd3v#2907
bunun nasıl olduğuna dair bir bilgi vermiyorsunuz ki, buna dair hiçbir yer de güncelleme görmediğimden dolayı söyledim. bir bilgi veriyorsanız rica ediyorum nasıl yapılacağını ve kaynağını da gönderin.
Anlıyorum fakat konu bana ait değil konu sahibi ile iletişime geçip, bu tür detayları eklemesini bildirebilirsiniz. İyi forumlar! ;)

'xel#7228
Nasıl yapılacağını zaten bilemezsiniz discord buna izin vermediği sürece, kaynağını support adresinden ticket açıp öğrenebilirsiniz olayın doğruluğunu veya yanlışlığını bilmeden yorum yapmanız çok kötü olmuş.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)