Yardım Discord Açtığım Hesapları Devre Dışı Bırakıyor!

Bir hesap açıyorum. Telefon onaya düşüyor. Telefonu doğruluyorum. Discord hesabı devre dışı bırakıyor. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi?
Allah hepinizden razı olsun. Başardım. Çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tequila

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Sorunu çözmene sevindim. İstersen nasıl bir şekilde yaptığını bizler ile paylaşabilirsin, paylaşmayacaksan lütfen haber ver konuyu kilitleyelim.

SyberT#4980
Discord bot hesapların önüne geçmek için böyle bir şey getirdi, telefon doğrulamasına düşen hesabı sadece herhangi bir telefon numarası ile doğrularsan açabilirsin. Aksi takdirde hesabını açamazsın.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Discord bot hesapların önüne geçmek için böyle bir şey getirdi, telefon doğrulamasına düşen hesabı sadece herhangi bir telefon numarası ile doğrularsan açabilirsin. Aksi takdirde hesabını açamazsın.
Fakat yazıda zaten doğruladığını söylüyor ona rağmen açamıyormuş. Bu sorunu çözmüş fakat nasıl çözdüğünü bilmiyorum.

Elminsterxld#0007
Bir token programı yazan kişi olarak bu sorunu bende yaşıyorum aynı ip üzerinden çok fazla hesap açıldığında tel onaylasan bile devre dışı kalıyor support ile actirabiliyorsun ama token hesaplar için bu mümkün değil proxy kullansan bile aynı sorun olabiliyor bende tam çözemedim bazen kapanıyor bazen kapanmıyor

Konu Sahibi
Pusat
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Mail onaysız hesaplar bile doğrulama düşmeden açılıyor. Umudumuzu yitirmemek lazım.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)