Kelly Şeyma#0001 Katılım 19 Şub 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Ankara 19 Şub 2023 #1 Merhabalar dcuye.com sitesini yeni keşfettim bu sitedeki sunucu 3 aylık boost hizmeti çalışıyor mu acaba bilen vs var mı ?
Merhabalar dcuye.com sitesini yeni keşfettim bu sitedeki sunucu 3 aylık boost hizmeti çalışıyor mu acaba bilen vs var mı ?
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 19 Şub 2023 #2 Evet çalışıyor, alım gerçekleştirebilirsin. Eğer ki işlemde aldığın ürün kaynaklı bir sorun olursa hesap bakiyene iade gerçekleştiriyorlar. Oyla 0 Downvote
Evet çalışıyor, alım gerçekleştirebilirsin. Eğer ki işlemde aldığın ürün kaynaklı bir sorun olursa hesap bakiyene iade gerçekleştiriyorlar.
Konu Sahibi Kelly Şeyma#0001 Katılım 19 Şub 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Ankara 19 Şub 2023 Konu Sahibi #3 tamamdır teşekkürler Oyla 0 Downvote
discordtr 100#9080 Katılım 24 Tem 2021 Mesajlar 64 Tepkime puanı 15 Şehir Yurtdışı 20 Şub 2023 #4 Kelly' Alıntı: Merhabalar dcuye.com sitesini yeni keşfettim bu sitedeki sunucu 3 aylık boost hizmeti çalışıyor mu acaba bilen vs var mı ? Genişletmek için tıkla ... ben 2 sunucuma 7.aydan beri sipariş veriyorum. bir ara sistemsel problem oldu fakat fazlasıyla telafi ettiler. şu an da sorunsuz şekilde çalışıyor. Oyla 0 Downvote
Kelly' Alıntı: Merhabalar dcuye.com sitesini yeni keşfettim bu sitedeki sunucu 3 aylık boost hizmeti çalışıyor mu acaba bilen vs var mı ? Genişletmek için tıkla ... ben 2 sunucuma 7.aydan beri sipariş veriyorum. bir ara sistemsel problem oldu fakat fazlasıyla telafi ettiler. şu an da sorunsuz şekilde çalışıyor.