Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Çok Kararsızım

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

Haziran'da üniversite sınavım var, 2021'de 11. sınıfta bir sene kaldığım için bu sene giriyorum

Haziran'a kadar sanalı bırakayım diyorum ama sanal olmayınca da akşamlarım geçmiyor :D

Yine sabahları arkadaşlarla, okulla, gezip-tozarak vakit öldürüyorum da akşamları ders çalıştıktan sonra uğraş lazım

Sizce ne yapmalıyım?

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
kanka zaman yönetimi diye bir şey var bak çok işe yarıyor, bi araştır derim...

Konu Sahibi

deleteduser

kanka zaman yönetimi diye bir şey var bak çok işe yarıyor, bi araştır derim...
O bende yok işte IPAOHCAHISPA

Çok fazla plan, program yaptım hiç birine uyamıyorum. Bir gün uysam diğer gün bir şey çıkıyor illah uyamıyorum

TwoWorthy#1500
Ben eskiden çarşı gibi mekanlarda 3-4 ay çalışıp bıçak biliyodum boş zamanlarımda çok zevkli ve para kazandırıyor ama bir tık tehlikeli

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi