Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Çöp Kutusu ç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SADECE ''Mert''#0001
ç

Son düzenleme:
Konu Sahibi
SADECE ''Mert''#0001
"Ban riskinin olmadığını" kanıtlayan bir şeyler var mı elinde?
merhabalar ban riskinin olmadığını şu şekilde izah edeyim bot bir zamandan sonrasında otomatik olarak kendini stopluyor 3 dakika sonrasında tekrardan kendini restartlıyıp başlıyor yani owo nun güvenliğine düşmemek adına yapılan bir işlem discord üzerinden iletişime geçerseniz örnek atabilirim.

Konu Sahibi
SADECE ''Mert''#0001
captcha yememek adına ufak ufak aralar veriyor botumuz.

Wicker#1000
merhabalar ban riskinin olmadığını şu şekilde izah edeyim bot bir zamandan sonrasında otomatik olarak kendini stopluyor 3 dakika sonrasında tekrardan kendini restartlıyıp başlıyor yani owo nun güvenliğine düşmemek adına yapılan bir işlem discord üzerinden iletişime geçerseniz örnek atabilirim.
Dediğiniz şekilde çalışıyorsa ban yememesi imkansız. Sürekli aynı loopta dönen bir yazılımı bot kolayca algılayabilir. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen. Zaten büyük ihtimal bu dediğiniz bot itemsatış vs. Gibi yerlerde satılan gamble botu.

Konu Sahibi
SADECE ''Mert''#0001
merhabalar hocam yanlış bir bilgi vermiyorum 2 haftadır kullanıyorum hiçbir türlü ban durumu yaşamadım zaten kullanmadığım bir programı satışa koymuyorum

Konu Sahibi
SADECE ''Mert''#0001
dediğim gibi benimle discord üzerinden iletişime geçersiniz yardımcı olurum sorunsuz.

deleteduser

Örneğe gerek yok kanki, benim de kendi sistemim var

Benim sistemimde resimli captchaları, belirlediğin kanala tokenini girdiğin bot atıyor. Captcha resmindeki yazıları, hesabının kendi tokenini girdiğin self-bot devreye girerek otomatik okuyor ve kanala yazıp gönderiyor. Kanala gönderilen yazıda otomatik olarak OwO'ya DM olarak gidiyor

Linkli captchalarıda self-bot otomatik geçiyor

Senin sattığın sistemin aynı altyapısı İtemsatış'ta satılıyor zaten :D

Konu Sahibi
SADECE ''Mert''#0001
Teşekkürler.

Konu Sahibi
SADECE ''Mert''#0001
Örneğe gerek yok kanki, benim de kendi sistemim var. Benim sistemimde captchaları belirlediğin kanala farklı bir bot atıyor ve o captcha resmindeki yazıları okuyup self-bot devreye girerek otomatik kanala yazıyor. Kanala yazılan yazıda otomatik olarak OwO'ya DM olarak gidiyor

Senin sattığın sistemin aynı altyapısı İtemsatış'ta satılıyor zaten :D
sizin sisteminiz farklı benimki farklı sizde otomatik doğrulama yaparken bende duraklama yapıyor alakasız şeyler.

Wicker#1000
Duraklama = zaman kaybı

Yine de iyi satışlar
zaman kaybı olsa hadi neyse, eninde sonunda captcha yer böyle sistemler. captcha solver kullanıyorsunuz siz anladığım kadarıyla. discord üzerinden detaylı bilgi alabilir miyim merak ettim açıkçası ~ Wicker#1000

deleteduser

zaman kaybı olsa hadi neyse, eninde sonunda captcha yer böyle sistemler. captcha solver kullanıyorsunuz siz anladığım kadarıyla. discord üzerinden detaylı bilgi alabilir miyim merak ettim açıkçası ~ Wicker#1000
Attım istek

Benim sistemim captcha yemiyor, yese bile otomatik geçiyor. Linkli-resimli fark etmez

deleteduser

1668895821083.png

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
arkadaşın söylediği sisteme benzer bi sistem ztn beleş bula bilirsiniz şu an

@ArviS kardeşimiin dediği sistemiyse sanmam öyle kolayca bula bileceğini
belki yabancılardan bir kaç kod olarak onda olanın aynısını yapmaya çalışa bilirsiniz ama sanmam pekde fala

Yinede ne diyim iyi satışlar

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu çöp kutusuna taşındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)