Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Alınacak Bütçem 440 Lira Boost Rozeti Güzel Olan Hesap arıyorum

paket#1756
Merhaba elinde güzel rozetleri olan bütçeme uygun hesapları olan ekleyebilir paket#1756
site aracı olarak itemsatış kullanabilirim

Xaviz#0001
en az 15. ay boost badge almanı tavsiye ederim

Elminsterxld#0007
7 Ay boost badgeli 10 ay kredili hesap var fiyatı konuşuruz iletişim için Elminsterxld#0007

• Beğen
Tepkiler: deleteduser

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Alım-Satım yaparken lütfen dikkatli olun.

Xaviz#0001
Sağlam Early alması için en az 3k bütçesi olması gerekiyor
son 3 ay içersinde 5 adet early satın aldım ortalama 500-750TL arasında para ödedim ve hiçbirinde pb vb. bi sorun yaşamadım eğer aldığınız kişiyi iyi seçerseniz ve birazda güvenilir oldunu düşünürseniz bi sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük minimum risk ile early almak isteyen arkadaşlara tavsiyem şudur
itemsatışda görüyorum adam 3-4 ay önce hesabı alıyor ve sıkılıp satışa sunuyor bu hesabın orjinal mailesi alan kişide olma ihtimali yok ve geri çekilcek olsa çokdan çekilirdi eğer satan adam hesabı itemsatışdan aldını kanıtlarsa id vs. uyuşuyorsa ve şüpheli deilse pb oranı çok düşük oluyor bu şekilde 1 early almıştım ve sorun yaşamadım

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)