ardaunsall Ardaa#8732 Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Şehir Ankara 18 Eyl 2022 #1 Bunu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?
Çözüm Aventia 18 Eyl 2022 Bu konuya göz atabilirsin, yapman gereken tek şey orada yazıyor; > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakmak istemezsen diye buraya da yazıyorum; Profilinde herkese açık en az 1 bağlantı bulunuyor olması yetiyor.
Bu konuya göz atabilirsin, yapman gereken tek şey orada yazıyor; > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakmak istemezsen diye buraya da yazıyorum; Profilinde herkese açık en az 1 bağlantı bulunuyor olması yetiyor.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 18 Eyl 2022 Çözüm #2 Bu konuya göz atabilirsin, yapman gereken tek şey orada yazıyor; > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakmak istemezsen diye buraya da yazıyorum; Profilinde herkese açık en az 1 bağlantı bulunuyor olması yetiyor. Oyla 0 Downvote Çözüm
Bu konuya göz atabilirsin, yapman gereken tek şey orada yazıyor; > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakmak istemezsen diye buraya da yazıyorum; Profilinde herkese açık en az 1 bağlantı bulunuyor olması yetiyor.
Konu Sahibi ardaunsall Ardaa#8732 Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Şehir Ankara 18 Eyl 2022 Konu Sahibi #3 Aventia' Alıntı: Bu konuya göz atabilirsin, yapman gereken tek şey orada yazıyor; > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakmak istemezsen diye buraya da yazıyorum; Profilinde herkese açık en az 1 bağlantı bulunuyor olması yetiyor. Genişletmek için tıkla ... oldu teşşekürler Tepkiler: Aventia Oyla 0 Downvote
Aventia' Alıntı: Bu konuya göz atabilirsin, yapman gereken tek şey orada yazıyor; > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakmak istemezsen diye buraya da yazıyorum; Profilinde herkese açık en az 1 bağlantı bulunuyor olması yetiyor. Genişletmek için tıkla ... oldu teşşekürler
deleteduser 18 Eyl 2022 #4 ardaunsall' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5695 Bunu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakabilirsin Oyla 0 Downvote
ardaunsall' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5695 Bunu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bakabilirsin
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 18 Eyl 2022 #5 ardaunsall' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5696 oldu teşşekürler Genişletmek için tıkla ... Ne demek. Oyla 0 Downvote
ardaunsall' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5696 oldu teşşekürler Genişletmek için tıkla ... Ne demek.
Konu Sahibi ardaunsall Ardaa#8732 Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Şehir Ankara 18 Eyl 2022 Konu Sahibi #6 Aventia' Alıntı: Ne demek. Genişletmek için tıkla ... youtube de video izlediğimizde açıklama kısmındada yazıyordu onu nasıl yapıyoruz Oyla 0 Downvote
Aventia' Alıntı: Ne demek. Genişletmek için tıkla ... youtube de video izlediğimizde açıklama kısmındada yazıyordu onu nasıl yapıyoruz
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 18 Eyl 2022 #7 ardaunsall' Alıntı: youtube de video izlediğimizde açıklama kısmındada yazıyordu onu nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Kurulum tarihinden mi bahsediyorsun ? Oyla 0 Downvote
ardaunsall' Alıntı: youtube de video izlediğimizde açıklama kısmındada yazıyordu onu nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Kurulum tarihinden mi bahsediyorsun ?
Konu Sahibi ardaunsall Ardaa#8732 Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Şehir Ankara 18 Eyl 2022 Konu Sahibi #8 Aventia' Alıntı: Kurulum tarihinden mi bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 18 Eyl 2022 #9 ardaunsall' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5701 Genişletmek için tıkla ... Bunu PreMID uygulaması ile yapıyorlar, onun da kurulumuna YouTube üzerinden ulaşabilirsin. Oyla 0 Downvote
ardaunsall' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5701 Genişletmek için tıkla ... Bunu PreMID uygulaması ile yapıyorlar, onun da kurulumuna YouTube üzerinden ulaşabilirsin.