Yardım Bot Uptime

lshizika#2012
Merhaba arkadaşlar discord botunu sürekli aktif nasıl yapabilirim yardımcısı olursanız sevinirim. Birde Sanal sunucu ihtiyacı olan varsa botcu arkadaşlara sunucu sağlarim yurtdışı sağlam alt yapı karşılığında iyi forumlar.

!Edip#0170
Merhaba arkadaşlar discord botunu sürekli aktif nasıl yapabilirim yardımcısı olursanız sevinirim. Birde Sanal sunucu ihtiyacı olan varsa botcu arkadaşlara sunucu sağlarim yurtdışı sağlam alt yapı karşılığında iyi forumlar.
Sanal sunucularda sürekli aktif tutabilirsin

• Beğen
Tepkiler: lshizika

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

• Beğen
Tepkiler: lshizika
Konu Sahibi
lshizika
lshizika#2012
evet var. discord botları için özel panel kullanıyor. vds'e hiç gerek kalmadan botunuz aktif kalıyor. örnek olarak fotoğraf atabilirim. discord: !Edip#0170
Teşekkür ederim hocam vps açtım ne kadar uşensemde Windows kurarken en azından uptime derdinden kurtulmuş oldum .😊

~XscapeX~#0001
discord:~XscapeX~#0001 ekleyin hem anlatırım hemde söylemem gereken şeyler var

egehan.tr
Merhabalar, Botunu 7/24 aktif tutmak istiyorsun sanırım replit veya glitch kullanıyorsan öneririm.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi