ScoFilds scofilds Katılım 29 Eyl 2021 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Şehir İstanbul 24 Ara 2022 #1 belirli kategorileri seçip oraya link yollanması serbest olup diğer kanalara link atmasını engeleyen bot varmı?
belirli kategorileri seçip oraya link yollanması serbest olup diğer kanalara link atmasını engeleyen bot varmı?
aripaketim Unknown#0000 Katılım 8 Kas 2021 Mesajlar 1,175 Tepkime puanı 225 Şehir Yurtdışı 24 Ara 2022 #2 ScoFilds' Alıntı: belirli kategorileri seçip oraya link yollanması serbest olup diğer kanalara link atmasını engeleyen bot varmı? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum hocam ama direk diğer botların panelinden link yollanmayacak kanalları seçip yollanacak kanalları seçebilirsiniz.
ScoFilds' Alıntı: belirli kategorileri seçip oraya link yollanması serbest olup diğer kanalara link atmasını engeleyen bot varmı? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum hocam ama direk diğer botların panelinden link yollanmayacak kanalları seçip yollanacak kanalları seçebilirsiniz.
Konu Sahibi ScoFilds scofilds Katılım 29 Eyl 2021 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Şehir İstanbul 24 Ara 2022 Konu Sahibi #3 aripaketim' Alıntı: Sanmıyorum hocam ama direk diğer botların panelinden link yollanmayacak kanalları seçip yollanacak kanalları seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Sunucunun konsepti biraz farklı hep oda açılıyor ondan dolayı zor onun yapılması.
aripaketim' Alıntı: Sanmıyorum hocam ama direk diğer botların panelinden link yollanmayacak kanalları seçip yollanacak kanalları seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Sunucunun konsepti biraz farklı hep oda açılıyor ondan dolayı zor onun yapılması.