Şikayet Axelancexld & Elminsterxld Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
Şikayetçi Olduğunuz Üye
@axelancexld, @elminsterxld
Şikayet Nedeni
Baltalama.
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://no-link.sry/
Merhabalar, değerli forum üyeleri...

Axelancexld - Elminsterxld sorunsalı hakkında bir kaç şey açıklayacağım.

Kendilerinin, beyin yaşı 0.4 diye düşünüyoruz. Kendileri, " GITHUB " Üzerinde bulunan source projeleri düzenleyip, 100-200₺ Gibi fiyatlara satmaya çalışıyorlar.
Böyle Skid'lere hiçbir şekilde prim vermeyiniz. Günlerce, Forumlarda re-up projeleri satmaya çalışıyorlar.

Discord üzerinde, Grub'a çekip Dini + Manevi Uygunsuz kelimelerde bulunuyorlar.

Karşı tarafın, yazmadığı bir mesajı yazmış olarak gösterip.( F12 ) Isim karalamaya çalışıyorlar.

BÖYLE SKID'LERE HİÇBİR ŞEKİLDE İLGİ VERMEYİN, ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.

Axelancexrd

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
axelancerxd
herhangi bir kanitiniz bulunmuyor ise lutfen benim kanitlarimla basedin. ismimizden prim kasmaya devam

1692060987585.png
1692060989720.png
1692060995325.png

Axelancexrd

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
axelancerxd
f12 oldugunu dusunen herkesi beklerim grup hala duruyor cekebilirm

undefined
1.kanıt: olay saati 16:32 civarında geçiyor ama elemanın attıgı fake ss de 17:32 yazıyor(videolu kanıtım var)
2.kanıt bahsi geçen gruptan 17:40 civarı zaten atıtlar beni grupta oldugum her saniye ekran kaydım açıktı bu yüzden böyle bir şey mümkün değil
3.arkadaşlar kendisi github free gen satıyor sesli kayıt olarak kabul ettigi kanıtı da paylasacagım
4.olayın gerceklestigi zaman profil resmim pikachu degildi ve adım plomo değildi kanıtı da var

Elminsterxld#0007
Gruba çekmenizi bekliyorum, discord: minertha ekleyip çekebilirsin.
1.kanıt: olay saati 16:32 civarında geçiyor ama elemanın attıgı fake ss de 17:32 yazıyor(videolu kanıtım var)
2.kanıt bahsi geçen gruptan 17:40 civarı zaten atıtlar beni grupta oldugum her saniye ekran kaydım açıktı bu yüzden böyle bir şey mümkün değil
3.arkadaşlar kendisi github free gen satıyor sesli kayıt olarak kabul ettigi kanıtı da paylasacagım
4.olayın gerceklestigi zaman profil resmim pikachu degildi ve adım plomo değildi kanıtı da var
Maalesef siz iki ezik dışında herkesi çekeriz mesaj silmenizi izleyecek değiliz. Ek olarak kanıtıniz yok ise boşu boşuna şikayet konusu açmayın şikayet konuları sadece dolandirilinca açılır veya gerçek bir şikayetin olduğunda açarsın:)))

Elminsterxld#0007
Bunun yanında yaptığınız sözde "gen" videosunu bulduğum da direk githubtan alıntı olduğu bariz belliydi videoyu atıp dalga geçtiğimde direk sildiniz biraz erkekliğiniz olsaydi keşke

undefined
Maalesef siz iki ezik dışında herkesi çekeriz mesaj silmenizi izleyecek değiliz. Ek olarak kanıtıniz yok ise boşu boşuna şikayet konusu açmayın şikayet konuları sadece dolandirilinca açılır veya gerçek bir şikayetin olduğunda açarsın:)))
bu kadar iyi biliyorsun madem kuralları, o zaman satış konusunun altına baltalama yapmanın yasak oldugunu da biliyo olman lazım şikayetin varsa konu açarsın dedigin gibi

Konu Sahibi
Kahve
.
Biz haricinde, forum yöneticilerini alabilirsiniz gruba. Önce onlar inceler, sonra bizi alabilirsiniz. Sizler gibi mesaj editleyecek, veya silecek değiliz. Iyi forumlar!

undefined
1692093345384.png

arkadaşlar laftan da anlamıyo herhalde

dawu

Yönetici
dawu.
Merhabalar, öncelikle burası sohbet ve tartışma alanı değildir. Açık kaynaklı paylaşılan projeyi isteyen istediği şekilde düzenleyip satıp / paylaşabilir, bunun herhangi bir hükmü yoktur. Aranızda yaşanmış bir sorun var ise gerekli kanıtlarınız ile tekrardan "Şikayetim Var" kategorisi altında konu açabilirsiniz. Konu kilitlenmiştir, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi