Alınacak Acil Discord Sunucusu Alınacak!

canbusiness
Fiyat
Teklif etmelisiniz ₺
Sunucu adı
Önemli Değildir
Sunucu açılma tarihi
14 Haz 2023
Sunucudaki takviye sayısı
16
Sunucudaki üye sayısı
500
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
100
Pazarlık
Var
Takas
Yok
🌟 Minecraft Discord Sunucusu Satın Alınacak! 🌟

🔵 Arama Kriterleri:

Sunucu Türü: Minecraft
Üye Sayısı: Minimum 500

📜 Açıklama:

Merhaba DC Türkiye üyeleri,

Ben Can, Minecraft dünyasında yeni bir macera arıyorum ve bu nedenle satılık bir Minecraft Discord sunucusu arayışındayım. İşte aradığım kriterler:

🎮 Sunucu Türü: Discord sunucusu tamamen Minecraft odaklı olmalıdır.
👥 Üye Sayısı: Minimum 500 üyeye sahip olmalıdır.
🌐 Sunucu Geçmişi: Sunucunun geçmişi, sunulan oyun modları, etkinlikleri ve topluluğu hakkında daha fazla bilgi sağlamak beni daha fazla ilgilendirecektir.

Eğer satılık bir Minecraft sunucunuz varsa veya yukarıdaki kriterlere uyuyorsa, lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçin. Sunucunuz hakkında daha fazla bilgi paylaşabilir veya tekliflerinizi iletebilirsiniz.

❌ Tokensiz sunucular tercih edilmektedir.
⏳ Sunucu açılış tarihi önemli değil.

Lütfen sadece sunucu ile ilgili ciddi tekliflerde bulunun ve "bot basabilirim" gibi teklifler için iletişime geçmeyin.

📧 İletişim: Discord: canris.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
canbusiness
canbusiness
🌟 Minecraft Discord Sunucusu Satın Alınacak! 🌟

🔵 Arama Kriterleri:

Sunucu Türü: Minecraft
Üye Sayısı: Minimum 500

📜 Açıklama:

Merhaba DC Türkiye üyeleri,

Ben Can, Minecraft dünyasında yeni bir macera arıyorum ve bu nedenle satılık bir Minecraft Discord sunucusu arayışındayım. İşte aradığım kriterler:

🎮 Sunucu Türü: Discord sunucusu tamamen Minecraft odaklı olmalıdır.
👥 Üye Sayısı: Minimum 500 üyeye sahip olmalıdır.
🌐 Sunucu Geçmişi: Sunucunun geçmişi, sunulan oyun modları, etkinlikleri ve topluluğu hakkında daha fazla bilgi sağlamak beni daha fazla ilgilendirecektir.

Eğer satılık bir Minecraft sunucunuz varsa veya yukarıdaki kriterlere uyuyorsa, lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçin. Sunucunuz hakkında daha fazla bilgi paylaşabilir veya tekliflerinizi iletebilirsiniz.

❌ Tokensiz sunucular tercih edilmektedir.
⏳ Sunucu açılış tarihi önemli değil.

Lütfen sadece sunucu ile ilgili ciddi tekliflerde bulunun ve "bot basabilirim" gibi teklifler için iletişime geçmeyin.

📧 İletişim: Discord: canbusiness
Arkadaşlar acilen lazım elinizde güzel sunucular var ise ulaşabilirsiniz. 500 üye ile sınırlı değildir üyeler global üye olmamalıdır. Şimdiden ulaşan herkese teşekkürler.

Arrommmm
minecraft odakli degil ama oyun sunucusu 500 kisilik ve ortalama 100+ aktif var sunucuda geceleri cok daha fazla ola biliyor discorddan ulas nick: arrommmm

Konu Sahibi
canbusiness
canbusiness
minecraft odakli degil ama oyun sunucusu 500 kisilik ve ortalama 100+ aktif var sunucuda geceleri cok daha fazla ola biliyor discorddan ulas nick: arrommmm
Teşekkürler hocam ama konu eskiden kalma bir konu. Bu konuyu açtıktan sonra bir çok sunucu satın alımı gerçekleştirdim. Su an bir sunucuya ihtiyacım yok fakat sunucu hakkında detayları discord üzerinden yazarsanız bakabilirim.

Fiyat belirtirseniz size ona göre geri dönüş sağlarım, dediğim gibi şu an sunucuya ihtiyacım yok konuyu açtıktan sonra bir çok temada sunucu alımı gerçekleştirdim.

İletişim; canbusiness

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi