tomhardy 'Tom Hardy#9999 Katılım 28 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Kütahya 4 Ağu 2023 #1 7/24 Sesli sohbette kalacak, verdiğimiz playlist şarkısını sonsuz loop'a sokacak bot yaptırmak istiyorum ilgili kişiler lütfen ulaşsın fiyatını konuşarak hallederiz. DC: berkay_hardy
7/24 Sesli sohbette kalacak, verdiğimiz playlist şarkısını sonsuz loop'a sokacak bot yaptırmak istiyorum ilgili kişiler lütfen ulaşsın fiyatını konuşarak hallederiz. DC: berkay_hardy
rowenn rowenn0 Katılım 5 Ağu 2023 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Şehir Ankara 5 Ağu 2023 #2 tomhardy' Alıntı: 7/24 Sesli sohbette kalacak, verdiğimiz playlist şarkısını sonsuz loop'a sokacak bot yaptırmak istiyorum ilgili kişiler lütfen ulaşsın fiyatını konuşarak hallederiz. DC: berkay_hardy Genişletmek için tıkla ... Dayı söylediğin biraz zor gibi discord, botları ses kanalında kimse olmazsa ses kanalından otomatik çıkarıyor.
tomhardy' Alıntı: 7/24 Sesli sohbette kalacak, verdiğimiz playlist şarkısını sonsuz loop'a sokacak bot yaptırmak istiyorum ilgili kişiler lütfen ulaşsın fiyatını konuşarak hallederiz. DC: berkay_hardy Genişletmek için tıkla ... Dayı söylediğin biraz zor gibi discord, botları ses kanalında kimse olmazsa ses kanalından otomatik çıkarıyor.
Konu Sahibi tomhardy 'Tom Hardy#9999 Katılım 28 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Kütahya 5 Ağu 2023 Konu Sahibi #3 rowenn' Alıntı: Dayı söylediğin biraz zor gibi discord, botları ses kanalında kimse olmazsa ses kanalından otomatik çıkarıyor. Genişletmek için tıkla ... 7/24 Botları var kral.
rowenn' Alıntı: Dayı söylediğin biraz zor gibi discord, botları ses kanalında kimse olmazsa ses kanalından otomatik çıkarıyor. Genişletmek için tıkla ... 7/24 Botları var kral.