Satılık 5K Discord Sunucusu Satılır! gg/pilavli

Holigan#5311
Toplam Üye Sayısı: 5.000
Aktif Üye Sayısı: 1.000 - 1.500
Toplam Boost Sayısı: 22
Sunucu Özel Davet Bağlantısı: pilavli

Discord sunucusu tamamen aktiftir, içerideki üyelerin hepsi büyük uğraşlar sonucunda kasılmıştır.
Discord sunucusunun özel davet bağlantısı tanınmış Youtuber'lar tarafından reklamlanmıştır.
Discord sunucusunda ortalama 500 token bulunmaktadır.

Bu ürünün fiyatı ilandaki gibidir, pazarlık yapılır; pazarlık için bana site üzerinden ulaşabilirsiniz.

Calpim#0008
"Sunucu açılma tarihi:" ni de konuya ekler misin? İyi satışlar dilerim.

burakuss

Bronz Üye
catworn
Geçen gün seste Discord Türkiye'ye söven sen değil miydin @Holigan?

Unknown#0000
Geçen gün seste Discord Türkiye'ye söven sen değil miydin @Holigan?
Evet ztn sahipleri kişisel değerlere hakaret ediyor sunucuda ki amaçta sövüşle alakası olmayan boş boş mınımını yapan kişilerden oluşmuş bir topluluk sövmeleri kendilerini ilgilendirir ama + olarak sunucu açılma tarihi fiyatını göremedim eklerse daha iyi olacak

burakuss

Bronz Üye
catworn
Evet ztn sahipleri kişisel değerlere hakaret ediyor sunucuda ki amaçta sövüşle alakası olmayan boş boş mınımını yapan kişilerden oluşmuş bir topluluk sövmeleri kendilerini ilgilendirir ama + olarak sunucu açılma tarihi fiyatını göremedim eklerse daha iyi olacak
Sunucusunu bu forumdan bulduğumu belirttim başta nowongame olmak üzere herkese sövmeye başladı. Sorunlu bir arkadaş bu. Seviyeli şekilde konuşmaya çalıştım fakat mute attı. 😄

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
İyi satışlar.

Konu Sahibi
Holigan
Holigan#5311
Bu konuya boş yorum yapıp benden cevap bekleyenlere sesleniyorum, maalesef sizlere cevap vermeyeceğim.
Bu konu üzerinden kişisel yada bizlerin işleri ile alakalı gereksiz konuşan insanlarla diyaloğa girmemeyi tercih ederim.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi