Satıldı 25K | Serveristan sunucusu satılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mordex#0789
Serveristan sunucusu satılıktır.
Discord sunucusunu inceleyebilmeniz için aşağıya davet bağlantısını bırakıyorum.
Lütfen, ürünü satın almadan önce Discord üzerinden benimle iletişime geçiniz.
DISCORD: Alphaizm#0001

Not: Bu ürün siparişi sonrası sunucu sahipliği size aktarılır ve sunucudan isteğinize göre çıkış yapabiliriz.
Not: Bu ürün siparişi sonrası sunucu odalarını isteğinize göre düzenleyebiliriz, istediğiniz sunucu konsepti olarak sizlere hazırlayabiliriz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Leáo
Konu Sahibi
Mordex#0789
Teşekkür ederim.

Phyzic#1554
Discord sunucusunu inceleyebilmeniz için aşağıya davet bağlantısını bırakıyorum.
Not: Lütfen, ürünü satın almadan önce Discord üzerinden benimle iletişime geçiniz. DISCORD: alphablancos#0001
Not: Bu ürün siparişi sonrası sunucu sahipliği size aktarılır ve sunucudan isteğinize göre çıkış yapabiliriz.
Not: Bu ürün siparişi sonrası sunucu odalarını isteğinize göre düzenleyebiliriz, istediğiniz sunucu konsepti olarak sizlere hazırlayabiliriz.

dostum bence sunucu ismini falan kara discord sunucusu satışı ToS kurallarına aykırıdır tek bi rapordan elindeki sunucudanda potansiyel paradanda olursun uyarayım dedim

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
dostum bence sunucu ismini falan kara discord sunucusu satışı ToS kurallarına aykırıdır tek bi rapordan elindeki sunucudanda potansiyel paradanda olursun uyarayım dedim
Doğru btw o hiç aklıma gelmemişti saklamakda fayda var 👍

• Beğen
Tepkiler: Phyzic
Konu Sahibi
Mordex#0789
Sunucunun ismini gizlememe gerek yok dostum, birçok sunucu satışı yaptım; böyle birşey başıma gelmedi, gelmeyeceğinide düşünüyorum.

harryzzers#7700
Lütfen, ürünü satın almadan önce Discord üzerinden benimle iletişime geçiniz.
DISCORD: Alphaizm#0001

İyi satışlar.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi