Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Alındı 2016-2017 kullanılmamış hesap arıyorum

sherpk#0676
Hesap rozetleri
Yok
Hesap kurulma tarihi
27 Tem 2016
ID'nin ilk 3 hanesi
---
Fiyat
0 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
-

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hesap alışverişlerinde lütfen dikkatli olunuz, kolay gelsin.

Unknown#0000
Normalde fiyatlar biraz daha pahalı olabilir. Çünkü günümüzde eski hesabını satacak olan kişiler az. Dahası çoğu kullanıcı 2020 yılından sonra kayıt olmuş benim tahminlerime göre çünkü nitro etkinlikleriyle olsun vb. 2019-2020 yıllarından sonra yükselişe geçti discord. Hatta 2021 başları. Kullanılmamış boş bulabilirmisin bilmiyorum açıkçası. İyi forumlar diliyorum. Fiyatlar sadece bir tık daha yüksek olabilir diye düşündüm çok değil.

• Beğen
Tepkiler: sherpk
Konu Sahibi
sherpk#0676
Normalde fiyatlar biraz daha pahalı olabilir. Çünkü günümüzde eski hesabını satacak olan kişiler az. Dahası çoğu kullanıcı 2020 yılından sonra kayıt olmuş benim tahminlerime göre çünkü nitro etkinlikleriyle olsun vb. 2019-2020 yıllarından sonra yükselişe geçti discord. Hatta 2021 başları. Kullanılmamış boş bulabilirmisin bilmiyorum açıkçası. İyi forumlar diliyorum. Fiyatlar sadece bir tık daha yüksek olabilir diye düşündüm çok değil.
teşekkürler, fiyatları güncelledim.

deleteduser

teşekkürler, fiyatları güncelledim.
2016 kuruluşlu bir hesap (önemli rozetler yoksa) 30-35 TL'den satılır

deleteduser

O sizin görüşünüz ama o kadar ucuz etmiyor aslında. Şartlar göz önünde bulundurulursa çok ucuz geliyor.
Benim görüşürüm değil aslında, piyasa bu şekilde. Önemli rozetler olmadığı sürece hesap açılma tarihi ne kadar eski olursa olsun fark etmez

Konu Sahibi
sherpk#0676
merhabalar, biriyle iletişime geçip bir hesap aldım. mümkünse konu kapatılabilir

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi